Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TÄSSÄ ON KAIKKI

En tunnustaudu lankoja hamstraavaksi, vaikka toisinaan paljon neulonkin. Toisaalta taas, kun muistelen lapsuuttani, yksi parhaita asioita oli äidin kaksi isoa laatikkoa, joissa oli paljon lankoja. Varsinkin sitten siinä vaiheessa, kun aloin itse niitä suurissa määrin käyttää. Mutta tämmöisellä pienen korin täyttävällä pikkunyssykkämäärällä itse menen elämää eteenpäin. Ja kuvassa näkyy myös kolme keskeneräistä työtä. Se on parasta, kun niitä on kolme, on vaihtelevaisuutta sopivasti, muttei liikaa ja ne valmistuvatkin kivasti sopivin väliajoin (jos niitä tekee!) (ja tähän väliin vielä muistin, että onhan mulla yks villatakki toisessa korissa keskeneräisenä, mutta sitä ei lasketa, koska siihen kuuluvat langat kuuluvat siihen, eivät ole käytettävissä muuten). 
Neulomisintoa kaikille niille, ketkä sitä tarvitsevat! 
* * * * * * * * *
I confess I don’t own a lot of yarn, even though sometimes I knit a lot. Funny thing is, that when I think back to my childhood, one of the best things was my mom’s big boxes full of different kinds of yarns. That was especially awesome when I started to use them myself, in large quantities. Well, I’m still content with the current situation, and from the picture you can see three unfinished pieces of work. Three is the ideal amount, there’s enough variety but not too much, and there’s always something that’s almost finished.
(Well now that I remembered, there’s also one unfinished cardigan somewhere, but that doesn’t count!  )
GOOD LUCK WITH YOUR KNITTING to all of those who need it!

18 Comments

 1. Reply
  Veera

  Voi että oot onnellinen, kun varasto on tuon kokoinen! Itsellä on menossa varaston tuhoamisoperaatio. Jos joskus pääsisi siihen tilanteeseen, että lankaa olisi vain muutaman perussukkalangan ja keskeneräisiin töihin menevien lankojen verran!

 2. Reply
  JenniH

  Ihania lankoja ja ihania värejä! Sinulla on kyllä ihailtava itsekuri, kun lankoja on noin vähän. :) Itselläkin on menossa Veeran tavoin lankavarastojen tyhjennys. Olen kyllä aika hyvin pystynyt olemaan ostamatta uutta paria lipsahdusta lukuun ottamatta. Olen sopinut itseni kanssa, että jatkossa ostan lankaa vain tiettyyn tarkoitukseen, enkä siksi, että se esimerkiksi olisi alessa.

  1. Reply
   Tiina Post author

   Mää ostan aina vaan tarkoitukseen, tosin joskus tarkoituskin jää puolitiehen ja lankoja kertyy. Nyt kun mainitsit alet, niin en oo koskaan ostanu alesta, hassua sinänsä.

 3. Reply
  Tiina

  Joo et missään nimessä ole lankojen hamstraaja! Mietin juuri eilen että pitäisikö ottaa kuva kaikista omista hamstrauksista, niitä on ainakin kolme kertaa tuota enemmän…

  1. Reply
   Tiina Post author

   No ei oikeastaan oo. No tietysti mitä pehmeämpää, sitä ihanempaa. Mieluummin villaa kuin puuvillaa, mutta toisaalta taas, ehkä siltä tuntuu nyt, kun on talvi. Käytän paljon Maijaa, koska siinä on paljon minua miellyttäviä värejä, Rowanin Lima on mukavaa neuloa. :)

 4. Reply
  Satu

  Ihailtavan sopivankokoinen lankavarasto kyllä! Ja olen ihan tuore blogisi lukija ja pakko sanoa että harvinaisen ihana blogi, i'm in love! :) Ja ihania pipoja ohjeineen, niin yksinkertaisen kaunista!

Leave Your Comment