Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PIPO!

Kun elokuva alkaa, neulotaan sitä missä ei tarvi laskea tai ajatella. Neuloin hihaa. Noin vartin päästä voi vaihtaa kirjoneuleeseen, uuteen kuvioonkin. Tein villasukkaa. Puolessa välissä voi luoda silmukat seuraavaan ja tehdä vähän matkaa. Sitten niitä kolmea vaihdellaan loppuleffan ajan. Minä aloitin ja tein itselleni pipon. Superhelpon syyspipon. Ja koska elokuva jatkui vielä vaan kun pipo oli valmis, enkä halunnut tehdä kahta ensimmäistä, tein rusetinkin. Sehän passaa tuohon hyvin. Aina vähän ylimääräistä on just hyvä. Se on mun motto.

▲▲▲▲

When the movie begins, knit something you don’t need to calculate or think. I knitted a sleeve. After fifteen minutes it’s time to do something else, like multi-coloured knitting with a new pattern. I made a woolen stocking. When the movie is half way it’s time to create a new knit and then the rest of the movie it’s just changing those three. I started and I made myself a hat. Super easy fall hat. And because the movie was still going on, and the hat was already finished, I did not want to do the first two, I did a bow. I like it. A little extra is alway good. That’s my motto.

 

9 Comments

  1. Reply
   Tiina Post author

   Tilanteen, tunnelman ja innon viemä mää oon. Nyt on hillitön neulomisinto päällä. Silti vielä yks ihan kivakin (pilvenreunalla-) villatakki on edelleen tuolla korin pohjalla enkä koskekaan siihen… Uutta ideaa vaan pukkaa. :)

  2. Reply
   JenniH

   Hii, pikapuikottaja, ihana sana! <3

   Nämä on kyllä niin ihania ja koukuttavia töitä! Ostin jo muhkeat langat veljen pipoon, jos tekisi tuon muitaihania-mallin mukaan. :)

 1. Reply
  Oo

  Tein eilen aluksi yhden pipon tällä sinun ohjeella. Oli niin nopea tehdä että valmistui samaan syssyyn toinenkin.. =) Näistä tulee niiiiin söpöjä! Nyt vaan sitten pitää miettiä, kelle niitä lahjoitan, tänään lisää puikoille. Eli kiitosta vaan ohjeesta, mahtava ohje! Ps. Ei tuo rusettikaan pöllömpi lisä ole, hmm..

 2. Reply
  Heli

  kyl on söpö. mä olen nyt purkanut oman superhelpon syyspiponi jo kolme kertaa – kirjoneule on näköjään ihan ylivoimaisen vaikeaa mulle. mutta tästä neljännestä taisi jo tulla pipo! enää tupsu puuttuu.

Leave Your Comment