Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VILLASUKAT ♥

Mulla on viis ja puolivuotias tytär, teen paljon käsitöitä, neulonkin, mutta tyttörukka on saanut kulkea äitinsä tekemissä villasukissa vain hyvin harvoin. Muistaakseni yhdet tai kahdet olen tehnyt silloin kun jalankoko oli alle 20. Lankakorissani (jossa muuten säilytän kaikki lankani, niitä ei ole paljon!) oli ihania värejä, pieniä keriä, joten hetken mielijohde sai aikaan sen, että minä, paksupuikkotyttö, otin kolmosen puikot ja neuloa hurautin Höyhenpeite-sukat! Tykkään niistä, eiku, sittenki rakastan!

I have a five and half years old little daughter, put the poor little thing hasn’t walked in the wool socks her mother has made since she was just a little baby. I guess I’ve made one or two pairs years ago. So it was time create love wool socks for my sweetest girl. I took number 3 mm double-pointed needles (very odd, as I love thick needles) and made these Höyhenpeite socks all at once. LUV!

59 Comments

 1. Reply
  Anonyymi

  Ihanat! Harmittaa kun inhoan muka päättelemistä niin paljo etten ikinä jaksa tehä yli kaksvärisiä neuleita… (Vaikka ei siihen päättelyyn oikeesti kovin kauaa mene.)

  -Paula H.

  1. Reply
   Tiina Post author

   No menee siihen :D Kolme jaksoa jotain ankeita 20 minuutin ohjelmia netistä kattelin ku päättelin, heh. Mutta mää tykkäänki siitä hommasta, se päättää työn hyvin. :) Mutta hei kiitti!

 2. Reply
  emmesyys

  Oi, niin ihanat! Haluaisitko joskus jakaa jonkin höyhenpeite-ohjeen, juurikin sukkiin vaikkapa? Tai lähinnä tuon kuvion, olen sinun ansiosta ihan hurahtanut kaikkeen joka liittyy tai muistuttaa piparireunaa, ja pipon ohjetta koitin soveltaa jo sukkiinkin, mutta oli vähän turhan suuri kuvio sukissa käytettäväksi. Ja olen niin kamalan huono itse soveltamaan ja tekemään ohjeita, mutta tämmöinen olisi kertakaikkiaan ihana ohje saada! :))

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos. Juu, niin saa. Paitsi, että sillon voi aina käyä niin, että vahingossa käyttää jotain mitä tarvitsisi johonkin muuhun ja joutuukin lankaostoille… mulle kävi niin :D

 3. Reply
  Anonyymi

  Sinäänsä hauska yhteen sattuma kun juuri eilen tuossa ajattelin, että koskahan sinä sukat tuosta kuviosta teet :D Aivan mielettömän suloiset <3

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos. Lankoina on Fairytale Dreamtimea (jos muistan nimen oikein, Karnaluksista ostin), Maijaa ja jotain alpakkalankaa, eli vähän mitä sattuu :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Juu, huomasin tuon frökenin pinterestin kautta! Onhan pilvenreunaa kumpaakin suuntaan. Hienoja pipoja on tehnyt!

   Oon Ravelryssa, mutta käyn siellä harvoin, en oo osannu ottaa omakseni sitä, mutta nyt kävin vähän vaklimassa ja niinpäs olikin. On aika imartelevaa olla inspiraationa. :)

 4. Reply
  miettu

  Ei video miten söpöt sukat! Harmi kyllä kaikki lähipiirin ipanat on poikia, paitsi se yksi ainut tyttö joka ei tykkää villasukista yhtään. Pitää ehkä alkaa vaivaamaan päätä ja kehittelemään jotain samanhenkistä, edelliset neulomukset kun on olleet harmaita miestensukkia seiskaveikasta, voi miten luovaa. :D

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kyllä mää ajattelin omalle pojallenikin piparisukat tekasta :) Mutta vaikka väreistä en välitäkään, että mitä on tytöillä ja mitä pojilla, niin vaaleanpunasävytteisenä en niitä toteuta :) Harmaat sukatki on hyviä kyllä.

  2. Reply
   miettu

   Enpä jotenkin tullut edes ajatelleeksi, että voishan samanhenkiset sukat tehdä vaikka jostain pirteistä "poikien väreistä". Niistähän vois tulla sitten vaikka käärme- tai aaltosukat. :)

 5. Reply
  Tiina K.

  I LOVE these socks!!!! Never seen nicer ones!! You really should open an etsy shop and sell all your beautiful handmade things! I just found your blog the other day and I really adore it!!!
  Where do you buy these wonderful colored wools?
  Terveisiä Berliinistä, Tiina (we have the same name, but I don´t speak finnish that well, my mom´s finnish)

Leave Your Comment