Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

S U P E R H E L P P O S Y Y S P I P O G A L L E R I A

Oon kyllä ihan kamalan iloinen siitä, miten hyvillä mielin, iloissanne ja innoikkaina otitte syyspipon ohjeen vastaan. Niin moni innostui ja inspiroitui tekemään omansa. Vaikka kirjoneuleen tekeminen pipoon saattaakin tuottaa hitusen hankaluuksia, niin silti oon sitä mieltä, että pipo-ohje on helppo ja kuka tahansa pystyy tuollaisen tekemään. Ja muutenkin, kuka tahansa pystyy siihen mitä vaan haluaa (vaikka aivan aina en itsekään pysty tuota ohjetta noudattamaan, mutta uskon niin). Ystävien, tuttavien ja sähköpostiin tulleiden viestien ja kuvien perusteella voin sanoa, että maalimassa on monta uutta piparireunaista pipopäätä. Eilen eräs ystäväni kertoi tehneensä elämänsä ensimmäisen pipon tällä ohjeella ja toinen oli jo puikoilla. Mahtavaa!

Ja on hauska nähdä millaisia lopputuloksia ja millaisia muutoksia ohjeeseen on matkan varrella syntynyt.
Tiiättekkö, te armaat lukijani, joita muuten on alati kasvava joukkio, te ootta ihan ihania! 
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ 
I have to say, I’m so very happy, how eager, happy and pleased you were when you received the pattern for my fall hat. Apparently the pattern has been simple, even though multi-colored/two- colored knitting is’t always easy. But still, I think you can call the pattern simple. I also believe that anyone can achieve anything they want, as long as they believe in themselves (Well, sometimes even I lack that self-confidence).
Friends, new acquaintances, people I know through blogs and photos I’ve received through email tell me that there are plenty of new fall hats around the world. Yesterday one of my friends told me she made the first hat of her life with this particular pattern and now she has already started a second one. That makes me so happy!
It’s great to see all the different outcomes and all the changes you’ve made to the pattern.
You know, my readers (who are btw a constantly growing, already a massive lot) you are wonderful!
GALLERIAAN / TO THE GALLERY:

4 Comments

  1. Reply
    Kaisa

    Ihana ihana galleria!! Skrollailin alaspäin leveä hymy kasvoilla. Vapaa päivä, kahvikuppi kourassa ja blogikierros alkoi tämmösellä piristyksellä. Kiitos ittelle, kun jaat ohjeita ja inspiroit.

Leave Your Comment