Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

NAVY BLUE

Ihastuin niin kovasti harmaaseen takkiini, että pian huomasin jo hankkineeni kankaat toiseen, seuraavaan sääolosuhteeseen sopivaan. Tummansinistä villakangasta päälliseen, vuoriksi vähän viininpunaista ja kirkkaanpunainen vetoketju. Yllätin värivalinnoilla vähän itseni, mutta tykkään lopputuloksesta. Ja sitten kun alkaa palella, niin voin toki tehdä untuvaisen version tästä samasta mallista, heh.

∴ ∴ ∴ ∴ ∴ ∴ ∴ ∴ ∴ ∴

I was so happy with my grey jacket, so I wanted to make a new one. I thought a wool jacket would be perfect for this chilly weather. I was thinking something like: navy blue wool with bourgeoisie red lining, and a bright red zipper! I was kind of surprised by the colors, but I still like them. It’s good to surprise yourself sometimes!
And when it gets even colder, I can make a new jacket with the same pattern, this time with down and feather filling. ;) But, for the time being, I’m very happy – Winter may come!

P.S. It’s actually snowing right now!

Tällä kertaa minut kuvasi Kerän ihana Jonna / Photos by lovely Jonna from Kerä

(huivi / scarf: Selected Femme)

38 Comments

 1. Reply
  K

  Olenko eka jonka mielestä sinussa ja elina knihtilässä on ulkoisesti jotain samaa? :)

  Sun pitää alkaa takintekijäksi, niin stylejä ovat!

 2. Reply
  Nipsu

  voi mun edellinen kommentti häipyi johonkin bittiavaruuteen kun yritin tehdä noita sanavahvistuksia!
  mutta siis, tykkään hirmusti tästä takista ja sen mallista ja sun blogin on niin muutenkin mun suosikki!
  niin, ja tuttu porttikonki :)

 3. Reply
  heta

  Siis tykkäsin jo siitä edellisestä takista tosi paljon, mutta tästä vasta tykkäänkin! Tummansininen kolisee kovaa (se mun laukkufiksaatio, jos muistat) ja sit tuo vuori ja vetskari. Kyllä sun nyt kelepaa!

  Uskaltaispa iteki kokeilla, mutta jo hameen ompeleminen tuottaa päänvaivaa, niin ehkäpä sit vaan ihastelen sun tuotoksia.

  1. Reply
   Tiina Post author

   No kyllä kelepaa, ei muuta voi sanua, kiitos. Muistan laukkufiksaation, ajattelin itseasiassa just sitä asiaa muutama päivä sitten, kun eri värinen versio oli alennusmyynnissä. Ompelukerho olis hyvä, niin kaikki vois tehä mitä vaan, ku olis auttajat ympärillä! :)

 4. Reply
  Henni

  No tämäkin magee! Kyllä tästä saa puhtia kaavojen piirtämiseen ja oman takin suunnitteluun. Oletkos mitä mieltä, niistä kaavojen kokojen vastaavuudesta? Onko pitkät/lyhyet hihat ja muuten pituutta kuinka? Voihan sitä itsekin toki kaavoja mittailla ;)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos! No, en oikeastaan osaa sanoa kauheesti kaavoista, harmaan takin tein koko 34 ja tämän kokoa 36, koska harmaa tuntui aluksi naftilta. Hihoille en tehnyt mitään muutosta ja muutenhan malli muuttui helman osalta isosti, tästä tuli lyhempi kuin harmaasta, koska kangas ei riittänyt jne. :)

 5. Reply
  Anne/FruFlittig

  Your jacket is gorgeous. When I saw the pattern in the magazine I didn't like it very much. But when I saw your version I imitiately wanted pattern. Funny how looks change with different fabric…beautiful. Simply just beautiful…

 6. Reply
  iikku

  Ihana takki tämäkin! Tykkään siitä edellisestäkin. Osaisinpa ommella itselleni tällaisen tai jospa näitä saisi jostain hankkisin kyllä heti oman =)

 7. Reply
  joska

  Upea takki! Minäkin olen tuota kaavaa katsellut, tylsä musta villakangas saisi kivasti piristystä värikkäästä veroketjusta. Tähän ei tarttis edes saumuria, se primadonna ei oikein ala mua aina.

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos! Mustaanhan passais vaikka minkä värinen ketju, tulis varmasti hieno. (nauratti muuten tuo veroketju!) Ja ei tarvi saumuria, tosin mihinkään ei välttämättä tarvii, mulla ei ees oo :)

 8. Reply
  Janne

  Oh how I love this jacket. And I still want one for myself…any chance of you sending me the pattern? I visited the magazine where you said you found the pattern, but I guess you'd have to buy the magazine?? I couldn't find any patterns online….

 9. Reply
  Anonyymi

  Oi voi, mikä ihanuus takki!!!! <3 tämmösen mieki haluun :D tuo iso huppu on aivan mahtava :) Jos joskus siulla on ylimäärästä aikaa tai rupeet tämmösiä myyntiin tekemään, ni mie oon heti innokas ostaja ja takin teettäjä!!! ;)

  Anniina :)

 10. Reply
  Beatriz

  Hello, I was planning to do the same jacket with wool and I was wondering what kind of wool did you use (boiled wool?). Was the fabric thick? Thank you for your answer. You jacket is really beautiful!
  Beatriz from France!

Leave Your Comment