Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VIELÄ EHTII… / YOU’VE STILL GOT ENOUGH TIME…

…nimittäin neuloa pipon ja lähettää kuvan galleriaan, joka julkaistaan marraskuun puolella. Ohje pipoon löytyy täältä ja vähän lisäinfoa tästä!

..to knit a woolly hat, snap a pic of it, and mail it to the gallery. I will publish the gallery in November. You can find the pattern here and more information here

11 Comments

 1. Reply
  Jenny

  Mä en voi vielä kutoa kun oon vasta viikonloppuna menossa ostamaan uutta talvitakkia. Pitää saada mätsäävä! :)
  Tälläkertaa teen itelle enkä lapsille! ;)

 2. Reply
  Tarkkasilmä

  Ai ku olis ihana, mutta ku mulla on vielä se jämälankapipokin puikoilla :D Ahne kun oon, niin on AIKA MONTA työtä kesken kerralla. Ja siihen päälle vielä kaikki muut "työt" :D:D

  1. Reply
   Tiina Post author

   :D Et varmastikaan oo ainut, jolla käy niin :D Mulla ei kärsi olla ku kolme työtä puikoilla, muuten iskee ahdistus. :) …mutta laitahan kuva jämiksestä kun se on valmis!

  2. Reply
   Tarkkasilmä

   Kuva tullee kuha saan sen vuonna 2043 valmiiksi ;D Nyt täytyy odottaa inspiraatiota jatkaa.. Sitä ennen pakko saada loppuun monta muuta ja lopettaa töiden aloittaminen ennen uuden aloittamista. Tulleepa hirviä haaste!

   -Anu-

  3. Reply
   Tiina Post author

   Voi kuule, ei kiirettä! Mää oon sillon reipas 63-vuotias bloggaaja ja lupaan lisätä kuvan edelleen sinne muiden kuvien sekaan. :) Mulla on just nyt paha tilanne – lanka lopussa! Pakko ehkä siis aloittaa joku uus… :)

  4. Reply
   Anu

   Kävin kehumassa sua mun käsityö-blogiin :)
   Jospa vaikka saisin nyt tehtyä noita muita alta pois ja alettua pipoa puikottaan ;)

   -Anu- (aka Tarkkasilmä)

Leave Your Comment