Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

YHTÄ & SAMAA

Sain valmiiksi kaulurin, jota tein monta viikkoa. Oon vähän huono tuommosissa “liian helpoissa”, isoilla puikoilla neulotuissa, yksvärisissä töissä. Tylsistyn ehkä vähän, tai vähintäänkin tarvin jonkun muut työn siihen rinnalle. Lankana mulla oli ihana Kerästä ostettu Kauhavan Kangasaitan Muhku ja ohjekin oli bongattu Kerän facebook-sivun kautta. Enää en löytänyt linkkiä ohjeeseen, mutta näin suunnilleen huivin tein: yksi silmukka oikein, kaksi yhteen, langankierto takaa, kaksi yhteen, langankierto takaa… ja rivin loppuun yksi oikein neulottu silmukka. Ja sama seuraavilla kierroksilla.
◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊
I finished the collar I made for several weeks. I’m not very good at these “too easy to do”, knitted on larger needles, unicoloured pieces. I guess I get bored, or at the very least need something else to work alongside with the simple piece. The yarn I bought from a lovely Kerä -shop (Kauhavan Kangasaitta’s Muhku yarn) and pattern I spotted from Kerä’s facebook page. I could not find a link to the pattern anymore, but this approximately the scarf is made: knit one, knit two together, yarn over, knit two together, yarn over… and end of the row knit one. Repeat. 

8 Comments

  1. Reply
   Tiina Post author

   No kyllä se välillä on kivaa sekin, ja kirjoneuletöissä ne "tyhjät" rivit on ihanimpia ;) kunhan sitten taas pääsee seuraavalla hommiin. Kivaa viikkoa sinnekin!

 1. Reply
  Emmi

  Ai, miten ihana! Jos satut löytämään vielä linkin ohjeeseen, mutta varmaan kyllä tuokin ohje riittää. Tuli nimittäin heti fiilis, että haluan kokeilla tuota. Kiitos vinkistä! :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Yritin etsiä, mutta tuloksetta, siellä Kauhavan Kangasaitan sivuilla se minusta oli, mutten löydä… Kannattaa koittaa, se on helppo ja hauskan näköinen. Kuvaan kaulurin käytössä myöhemmin, niin näkee tarkemmin sitten :)

 2. Reply
  Anu

  Löysin tämän ohjeen ja aloitin tekemään ihan äsken, mutta ajattelin tulla vielä kysymään, että montako silmukkaa sulla on kun näyttää leveämmältä kun tämä oma alun räpellys :)

  1. Reply
   Anu

   Löysin ohjeen Kerän facebook-sivuilta, mutta enhän minä sitä enää löytänyt sieltä, että linkin olisin laittanut :) Mulla on se kyllä se ohje pdf-tiedostona koneella kun otin löytäessäni talteen.

Leave Your Comment