Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TARRATARRA

Yritin löytää kangastusseja, vahaliituja ja leimasimia, en löytänyt, sekatavarakaappi on kadottanut ne. Vuosia sitten tekemäni sen sijaan tarrat löysin. Ne on vähän hassuja ja niissä ehkä parasta on niiden taakse kirjoittamani viestit. Muistankin, missä ja miksi niiden taa piti kirjoittaa, ne oli isoja salaisuuksia ne. Sen takia tarratkin taitavat olla tallessa.

Tarrat oli mulla aina laukussa ja annoin niitä ihmisille, semmosille keille ne sopi tai mulla oli asiaa. Muistan, että näiden lisäksi oli vielä ainakin Onni on hyvät sakset ja Sää oot ihan älyihana! Hyvä, että ne meni eka.

5 Comments

 1. Reply
  Anonyymi

  Voi miten ihania!!!!! Tästä tuli mieleeni, että lukaisepas uusimmasta Olivia-lehdestä s. 54-55 juttu taiteilija Meiju Niskalasta otsikolla "Kulje kohti, älä etsi".
  Siitä jutusta sain samantyyliset vibat kuin tästä sun!!
  Sillä Meijulla oli mm. halutessaan löytää rakkauden, tapana jättää ympäristöönsä syötteitä eli asioita, joihin ihmiset voivat reagoida (viestejä kaupassa farkkujen taskuihin ja piilotti post-it-lappuja kirjaston kirjojen väliin…)

  terkuin Roosa :)

Leave Your Comment