Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SAMA PAIKKA

Yksi suosikkiblogeistani on lista asioista. Intouduin oikein kunnolla (linkistä näkee mistä) ja kuvasin usean päivän ajan työpöytääni. Mielenkiintoinen tutkielma omasta arjesta työpöydän ääressä. Viimeiseen kuvaan oli hyvä päättää, koska ompeluaikaa olin hakenutkin ja paikkaa minne lykätä kone hetkeksi, eli siis pariksi päiväksi. Kahden vetoketjun ja kahdeksan lyhyen sauman verran sitä onnea kesti. Kaksi uutta tyynyä koristamaan päiväpeiton päälle. 
↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↓ ↑ ↑ ↑ ↑

I took photos of my desk every day for about two weeks (thanks to lista asioista -blog, it’s one of my favourites!). It was really interesting to observe what was going on and what I was really doing every day… My goal was to place my sewing machine somewhere for a couple of days and sew! And oh boy did I sew! I made two pillows to decorate my patchwork quilt, and make it even prettier.

9 Comments

 1. Reply
  Anonyymi

  Tiedätkö tunteen, kun johonkin hetkeen, asiaan, tavaraan tai kuviin sopii joku kappale.

  Esim. äskettäin, kun taustalla soi tämä -> http://www.youtube.com/watch?v=-3a2qoyONVA
  ja selasin juuri postaustasi samalla, oli kuin musiikki ja kuvat olisivat luodut toisillensa.

  Ehkä ihan höpsöä, mutta totta! :)

  Ihanan pirtsakkaa syksyä sinulle! Itse tulen aina hymy tuulelle, kun kuviasi selailen ja muutenkin blogiasi lukiessa. Kiitos!

  1. Reply
   Tiina Post author

   Tiiän! Lisäisin mieluusti joka postaukseen taustamusiikin, mutta hauskempaa se on näin, että musiikki tuleekin lukijalta. Passaa nimittäin Robyn oikein hyvin :)

   Ja kiitos samoin! Mukava kuulla, että saan hymyn aikaan. Koska sama käy toisinpäinkin, kivat kommentit ja mahetsut lukijat saa mutki hymyään :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Niin, tähänhän on vaihtoehtoja vaikka kuinka. Pitää varmaan vaan valita mielenkiintoisin kulmaus kotoa. En tiiä oliko omanikaan paras, mutta paikkana sellainen, että tiesi, ettei projekti ainakaan unohdu :D

   ja kiitti, vetoketju vinottain oli myös tosi helppo! :)

 2. Reply
  -P-

  Hauska kuvasarja työpöydästä… keittiön pöytä on toinen, johon tuppaa tavaraa kertymään… mielenkiintoinen projekti! Ja hienot tyynyt saitkin tehtyä!

 3. Reply
  pau

  Hauska idea, voisin toteuttaa samanlaisen ruokapöydästämme, joka toimii myös työpöytänä, ompelupöytänä, askartelupöytänä, minä milloinkin.

  Sinulla on ihastuttava ja inspiroiva blogi, pidän sen tunnelmasta kovasti.

  kuperkeikkakoti.blogspot.fi, tervetuloa tutustumaan!

Leave Your Comment