Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LASTENHUONEESSA

Sateisena sunnuntaina otettiin ja tehtiin sängyn päätyyn maisema. Ei sillä etteikö lastenhuoneessa olisi jo väriä ja iloittelua, vaan ihan siks ku huvitti. Ja tytär tykkää sängystään entistä enemmän. Se on hyvä! Sänkyjen maalausurakka kun on odotustilassa.

*/*/*/*/*****

It was rainy sunday and we did something nice for the old bed. Playroom is colorful, but there was space for the pink mountains, funny clouds and christmas tree. Kids love it and it’s great! I love it too!

30 Comments

 1. Reply
  Outi ♥

  Tuollaista värien iloittelua tarvitsisi meidänkin lasten sängyt (ja ehkä huoneen seinätkin)! Ootko ihan leikannut jostain erivärisistä kontaktimuoveista nuo kuvat, vai ovatko ne valmiita tarroja? :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Suosittelen vaan kokeilemaan! Juu, leikkelin ihan siinä samalla tarinoidessamme erivärisistä kontaktimuoveista, se on muutenkin mieluisaa hommaa sellainen kuvioiden leikkely summanmutikassa. Yks toinenkin idea on ilmoilla… :)

 2. Reply
  hr

  Oi onpa ihana!! Mistä oot löytänyt noin herkun värisiä kontaktimuoveja? Ite oon käynyt Harrasteessa ja siitäkin on aika tovi jo.

  1. Reply
   Tiina Post author

   No hei kiitti hr! Nuista taitaa useampi olla Harrasteesta, mutta kans aikoja sitten. Löysin ne kaapista, varmaan muuton jäljiltä.. Mutta yhden noista oon kyllä ostanut Luopioisten kyläkaupasta vuonna 2005. :D

 3. Reply
  Tiina

  No ihan pakko liittyä joukkoon: ihan ihana, enkä olisi hoksannut, että kontaktimuovia ovat. Ajattelin, että onpas tasaista maalausjälkeä! :)

  Mihinkähän voisi jotain tuollaista kokeilla…

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitti! Olispa kyllä tasaista jos olis. Tuo valmistuikin varmaan kymmenessä minuutissa, niin sikskin kätevää puuhaa. :) Ja siis ihan minne vaanhan voi koittaa! :D

 4. Reply
  Anonyymi

  Anteeksi tyhmyyteni (= tietämättömyyteni), mutta mistä tälläisia erivärisiä (ihanan värisiä!) kontaktimuoveja saa? Onko se samanlaista rullaa ja muovia millä koululaisena päällystin kirjat? :) Muistan kyllä, että silloinkin minulla oli jossain vaiheessa neonväristä pinkkiä läpikuultavaa kontaktimuovia…mutta olen sittemmin pudonnut kontaktimuovien kelkasta.. ;D Voisitko auttaa minua? Ja sellaiset hienot teipit myös kiehtoo, joissa on värejä ja kuvioita, niillä voi myös piristää kotia ja esineitä ym. Mistä näitä saa?? t: Anu

  1. Reply
   Tiina Post author

   Nää on just niitä samoja, joilla kirjojakin päällystettiin. Omani oon ostanut Tiimarista, Harrasteesta, Etolasta ja Luopioisten kyläkaupasta.

Leave Your Comment