Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

NOW ALSO IN ENGLISH!

Ajattelin tulla kysymään, että tahtoisitteko, että kerättäisiin taas valokuvagalleria SUPERHELPOISTA SYYSPIPOISTA? No, kerätään kuulkaas vaan. Lokakuun loppuun asti saa lähettää kuvia (sähköpostiosoite on tuossa sivupalkissa) (kuvien koko voisi olla leveydeltään 500 pikseliä) ja kokoan ne sitten kaikki yhteen. Kivaa!
 //////////////////
From now on, I’m going to tell all of my stories also in english. I know I have readers all over the world, and that makes me very happy. Translators are always so funny, so this is good way to tell my thoughts to everyone – in english! So welcome to the english version of MUITA IHANIA.
Last winter I made a photo gallery of MUITA IHANIA -hats. Now I think it’s time to do the same thing with SUPER EASY FALL HAT. You can send me photos of your hats by the end of October (photo size: 500px width) and I will make a gallery out of them! I’m so excited about this! FUN!

17 Comments

 1. Reply
  Cecilie

  Yay, Hooray for English. I'm so inspired by your beatiful handwork, but google translate doesn't always help.
  Does your hat pattern come in English as well?

  Best
  XX Cecilie

 2. Reply
  Ms C @ HappyElastic

  Hello! I am so pleased to be able to read you in English. I love your blog so much and the translator I was using wasn't really set up for knitting terms and kept missing words out. Although I was happy just to look at your wonderful projects and photographs. I look forward to making the Fall hat it's fantastic!

  Best wishes

  Claire

 3. Reply
  eilen tein

  Määki oon välillä harkinnut tuota enkkua, mutta vitsi siinä on hommaa, ainaki jos meinaa ohjeetkin kääntää vielä. Hatun nostot (vai pipon nostot?) teille jotka saatte aikaiseksi senkin! Ja peukutus pipogallerialle!

  1. Reply
   Tiina Post author

   Tää oli kyllä mulle ennemminki päähänpisto alkaa kirjottaan englanniksi, kuin harkittu teko. Mutta ehkä tässä harjaannuttaa omaa sanavarastoaan nyt ainakin, en oo kovin hyvä enkussa nimittäin. Ohjeiden kirjoittamisessa tarvin apua, koska en oo koskaan tehnyt ees mitään muista kuin suomenkielisistä ohjeista. :D

   Katotaan millanen pipogalleria saadaan aikaan, kuvittelisin että vois olla monipuolinen! :)

 4. Reply
  Rillirousku

  Enklanti olis niin mukavaa, vaan kun ei vaan suju! :-/

  Kiitos pipsan ohjeesta! Kaks meni harjotellessa ja kolmas sitten ihan omilla ohjeilla, ko mää en vaan jotenki tajua niitä ohjeita. :-O Neulontaälykkyys on tosi alhanen vissiin mutta saatiin sentään lopulta kolmanteen pipoon jonkinsortin piparia aikasesksi. :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Oon Rillis vähän sun kans samoilla linjoilla enkun suhteen, mutta lähin kirjottaan vaan. Ehkä tässä matkan varrella opin. Sullakin taitaa olla lukijoita hirmusti ympäri maailman. :) (Mun blogiin muuten tulee eniten lukijoita sun blogin kautta)

   Heh, no onneksi sait tehtyä. Ehkä mun ohjeetki on vähän omanlaisensa, ei selkeimmät. Laitahan kuvia sitten tulemaan niin lisään galleriaan! :)

 5. Reply
  Nti Smith

  Melkein jo paniikissa kommentoin että en mää ehdi! Kunnes tajusin että nyt onkin vasta syyskuu, huh! Taatusti menee tuo söpöläispipo puikoille heti kun akuuteimmasta opintostressistä on selvitty. Ja niistä puikkoja tällä hetkellä varaavista töistä…

 6. Reply
  iive

  Kaksi pipoa takana, toinen kokoa vastasyntynyt beebe (ai mitkä tiheydet ja mitkä puikot??? = jotkut puikot mitkä käteen sattui ja jämälankaa, ei aavistustakaan mitä). Ohjeiden ja beebe-pipon mukaan sit suunniteltu mun puikoille ja langoille sopiva määrä silmukoita. Nyt uusi pipo kokoa 3v. eli juuri passeli ;D

  Tää on kyllä aika vaarallinen ohje kun alkaa heti himoitsemaan villatakin (siis mitä!!!???!!!) neulomista vaikka tietääkin ettei moista käytä itse (villa-allergian vuoksi) eikä lapsi. Silti tekis mieli tehdä, kun siitä tulis niin kaunis :)

Leave Your Comment