Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

RUSETTIPIPO

Kun velipoika nukkui päiväunia, isosisko katseli Ellaa ja Aleksia ja totesi, että se on kyllä ihana ja söpö elokuva. Oon aivan samaa mieltä. Siinä sivusilmällä katselin itsekin, kun ompelin pikapipoa tyttärelle. Vaaleanpunaisesta veluurista ja kukikkaasta mummukankaasta (josta leikkasin mekonkin, saa nähä valmistuuko se ens unilla) suuuuuri rusetti. Kuulema ihan kiva, mutta ei aio käyttää. Perusjuttu. (huomenaamulla varmaan laittaa päähänsä, veikkaisin!) (tai siis toivon!)

12 Comments

 1. Reply
  Anonyymi

  Ihan ihana pipo! <3 oisko siulle tähän jottain ohjetta antaa, ni vois ommella itselle samanlaisen ihanuuden?

  Anniina :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos! Ei mulla mitään sen kummempaa ohjetta oo. Ompelin itsekin ihan vaan summassa ja toivoin, että tulis hyvä. Vanhaa pipoa voi käyttää hyvin kaavana ja ohjeena :)

Leave Your Comment