Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KALENTERI

Pian koittaa taas uuden alku, kun meillä alkaa työ- ja päiväkotiarki. Sen kunniaksi päätin tehdä helpon seinäkalenterin monen kuukauden tauon jälkeen. Pikaversion vaan, että sitä on helppo muuttaa kuukausittain ja ensi vuodelle katsois sitten jotain hienompaa. Teippiä ja paperipusseja ja siinä se sitten oli tuo tämänkertainen versio. Viirinauhaa ehdotti tytär ja sehän passaa, juhlaa arkeen!

Paitsi että elokuuhun laitoin ensin päivät …7, 8, 9, 11, 12… ja kuun lopussa ihmettelin, että ei, ei tää ihan näin kai pitäis mennä. Ja elokuun jälkeenhän minun kalenterissani tulee tosiaan jo lokakuu. Tavallaan vois siis ajatella, että tää arkeen paluu tulee tarpeeseen.

Tää viikko silti vielä lomaillaan, nukutaan pitkään ja nautitaan kesästä!

1 Comment

  1. Reply
    Kati

    Hieno kalenteri. :) Tuli mieleen kalenteri, jonka tein joskus teinityttönä äidille lahjaksi. Toukokuu meni melkein loppuunsa ennenkuin yhden äidin hoitolapsen äiti kehtasi kysyä, miksi kalenterissa lukee Toukuu.

Leave Your Comment