Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MENNEIDEN MUISTELUA – osa 4

Tämä peitto syntyi todella pitkällä aikavälillä. Aloin kirjomaan hahmoja jo syksyllä 2009, ajatuksena käyttää niitä jonkinlaiseen pieneen peittoon, mutta sen suurempaa ideaa ei tainnut olla ja tietysti projekti paisui matkan varrella. Peitto valmistui keväällä 2011. Sitä tehdessä mietin kyllä monia asioita ja siitä nimikin, Onnipeitto. Se on ihanan paksu ja mukava, leppoisa läämike päiväunille sohvan uumenissa. Jokaisen hahmon kohdalla olen miettinyt senkin, että ketä kukin muistuttaa. Sattumalta tietenkin!

16 Comments

 1. Reply
  heikku

  Tämä on kyllä hurjan kaunis. Muistan nähneeni aikoja sitten idean piirrustusten kirjailemisesta. Se on muhinut mielessäni siitä lähtien, käytännön toteutus uupuu. Mitä lankaa suosittelet kirjomiseen, vai käykö ihan kaikki?

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kannattaa kirjoa, jos vaan innostusta löytyy. Mukava tapa taltioida. Itse käytän aina muliinilankoja. Onnistuu varmasti kyllä varmasti millä vaan, joka on riittävän, mutteli liian paksua.

Leave Your Comment