Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

11 Comments

 1. Reply
  Anonyymi

  Suuri kiitos kauniista blogistasi, joka aiheuttaa ihastelun lisäksi myös inspiraatiota ja innostaa tekemään. Keväällä esittelit upean "maailman ihanimman villapaidan". Vaikka ulkona on tänään lähes kolmekymmentä astetta, mieleni on jo kovasti syksyssä, koska aloitan vuosittain oman villapaidan tekemisen näihin aikoihin. Syksyllä on sitten paremmin aikaa pienille neuloksille ja joululahjoille. Olisiko mahdollista saada postausta, jossa olisi ohje tuosta ihanuudesta? :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Oi kiitos! Tiiän tuon tunteen, itsekin aloittelen aina näihin aikoihin jotain villaista. Ihmeellistä että helteellä sellainen houkuttaa :) Ohje on tulossa, edelleen, olen siitä kouhkannut jo monta kuukautta, ja sitä tulee saamaan Kerän netti/kaupasta kera.fi :) Kerron sitten tarkemmin!

Leave Your Comment