Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

YHDEKSÄÄ KANGASTA

Murunen nukkui päiväunensa tänään kangaskaupassa, jotta äiti sai rauhassa valita ja sumplia ja taas valita ja vaihtaa ja miettiä ja vielä vähän sumplia… Mutta nyt on yhdeksää kangasta ja tulossa aivan mahtava juttu! Ensin odotetaan mummia kylään leikittämään lapsia, että äiti pääsee ompelukoneen ääreen! En malta oottaa, vaikka ekka aionkin tehdä kaikki muut keskeneräiset alta pois. Kivaa kivaa, oottakaapa ku näättä lopputuloksen!
Vielä pakko kertoa yhdestä erityisominaisuudestani. Oon tosi hyvä arvioimaan ostosten loppusumman ilman, että pohdin metri- tai kilohintoja tai määriä, tai mitenkään mietin asiaa sen kummemmin muuta kuin että tiedän mitä olen ostamassa. Tänäänkin mielessäni kassalla ajattelin, että varmaan tekee semmosen nelkytviiseuroa… 47,15e! Eikä ollu eka kerta, tätä tapahtuu sekä kangas-, lanka että ruokakaupoissa! Harmi, etten lottonumeroissa oo yhtä hyvä. (Paitsi, että kerran veikkasin pikkuveljelle summanmutikassa vakioveikkausta ja se voitti 530 markkaa!)

5 Comments

 1. Reply
  Anonyymi

  Voi apua!Mitäköhän supersuloista sää aiot tällä kertaa tehrä?
  Vähänkö sulla on mahtava erikoistaito, oispa mullakin..
  Kun yleensä joudun päässä laskemaan kaikki summat yms. ja kun matematiikka ei ole mun vahvin laji niin ne summat onkin yleensä kaksin-tai kolminkertaisiakian;)
  Kesäterveisin Henriikka

 2. Reply
  HannaKonna

  Tuo on jännä ja ihan sama juttu minulla etenkin ruokakaupassa, että aina tiedän kassalla mitä ostokset tulee maksamaan. Minä kun olen sen verran vanhanaikainen, etten viiti turhaan visaa vingutella vaan maksan aina kun voi käteisellä. :) Rahaa on siis aina ihmeellisesti juuri sen verran kuin tarviikin, vaikka tosi nopeesti joutuu lappamaan ostokset lasten kanssa.

  …Ja tätä arviointikykyä ihmettelen siksi, koska minulla on ollut erityisvaikeuksia matematiikassa peruskouluaikoina…

Leave Your Comment