Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TIETSIKKA

Hirveä määrä työtä kirppiskamojen kanssa tuotti tulosta. Kaiken lajittelun, pakkaamisen, hinnoittelun, postittelun ja raahaamisen tulos oli se, että yhtenä iltana huomasinkin teippailevani (heheh, ylläri!) uuden, pinkki-valkoisen tietokoneen näppäimiä. Mahtava juttu, hyvä minä jes!

19 Comments

 1. Reply
  Anonyymi

  Ihana! Kyllä kannatti!
  Huomasitkos muuten että kaikki meidän FB-fanit osallistuu arvontaan, jossa 31.7 arvotaan 5kpl 2 viikon kirppispöytää!

  T.Emmi
  Kyttälän Kirppikseltä

 2. Reply
  May

  Tiina, teen kaikesta arkisestakin niin ihanaa! Tämä on ehkä iloisinta ja hyväämieltätuottavinta mitä olen hetken nähnyt :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   heh, :D no haaveilukin on hyväksi. :) Joskus taisin kirjoittaa motokseni tai joksiki, siihen aikaan kun oli aikuisten ystäväkirjoja, että inhoan kaikkea tavallista. tarkoittaen sitä, että arkisistakin asioista voi tehdä ihanaa :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Tee! :) Kone on valmiiksi pinkki tuosta näppisten alta, en ihan niiiiin hulluun hommaan alkais. (heh, no enpä!) Teipit oon ostanut kaikki Teippitarhasta. Varoituksen sana, niihin saattaa jäädä koukkuun…

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kirjoitan kyllä ulkomuistista, mutta näkyy niistä läpikin. Tosin tyttö sanoi, ettei saa sitten laittaa liian tummia, että hän näkee. Viisivuotiaalleni suon vielä sen, ettei osaa vielä kirjainten paikkoja ;) heh.

  1. Reply
   Tiina Post author

   Teipit vaan esille ja leikkeleen. :) Vinkiksi, että kannattaa leikata mieluummin pikkusen nafti kuin reilu, muuten sormet tarttuu tarraan :D

Leave Your Comment