Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TRELOOKS

Miisu, 5

“I like colorful clothes and my style is comfortable and beautiful. My hat and my cardigan are made by my mother. Leggings I have got from Santa Claus. Laura, friend of my mother bought me these nice Barbapapa socks. Sunglasses and shoes are from H&M. T-shirt I got from my parents, it’s souvenir from Philippines. The scarf is my mothers. I love colors, I hate black and grey.”

21 June 2012, Hämeenkatu

23 Comments

 1. Reply
  sanna matilda

  Voi ku söpö! :D Kyllä sen on oltava juuri tämä tyttö, jonka näin joskus parisen viikkoa sitten Pikkukakkosen puistossa. Tunnistin piparireunaisen villatakin ja pälyilin kovasti ympärilleni, nähdäkseni kenen matkassa tyttö on. Vaan en nähnyt ketään tuntomerkkeihisi sopivaa ja päättelin, että tyttö on A) isänsä B) jonkun muun matkassa tai C) tyttö ei ole sun laisinkaan, vaan villatakki on varastettu tai D) sama kuten vaihtoehdossa C, mutta villatakki on saatu lahjaksi tai ostettu. :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   :) Juu, on tainnut olla sama tyttö. Me ei yleensä käydä siellä puistoilemassa, mutta yhden lapsenvahdin kanssa kävivät siellä juurikin pari viikkoa sitten. Ja silloin taisi olla pukeutuneena juurikin tuohon piparitakkiinsa.

  1. Reply
   Tiina Post author

   hei, vähän vaihdellen muokkaan, photarilla tai netin ilmaisohjelmilla. Tää kuva on suoraan puhelimesta, ja muokattu varmaankin InstaCamilla. :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   olis kyllä huippua semmoinen! ja toinen mitä mietin, niin olis sivusto, jolla olis vaan kuvattu ihmisiä, joilla on päällään kalastusliivi, se semmoinen jossa on paljon taskuja. niitä olis paljon kuvattavia :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kyllävain :D Tai tuon kuvan otettuani tajusin, että asentohan on juuri samanmoinen kuin ko. sivustolla ja siksipä kuvan julkaisinkin iloksenne :)

 2. Reply
  Pellavasydämen Mervi

  Niiin söpö! Kumpa me vanhemmat saaatais kannustettua lapsia säilyttämään rohkeutensa. Usein lapsena ollaan valmiita esiintymään, mutta sitten tulee ujous (vai liika itsekritiikki) ja tuollainen pukeutumisen rohkeuskin katoaa yleensä jossain vaiheessa – sitten ruvetaan miettimään, että "mitä muut ajattelee…?" Tarttis kaivaa itsestään se lapsi, joka meissä kaikissa on jossain!

 3. Reply
  Tiitu

  Voi ihana :) Meillä asustaa myös 5v "Peppi Pitkätossu" (kuten itse tykkään häntä kutsua), joka pukeutuu kerroksiin ja väreihin :) Aina on oltava lyhythihainen mekko ja jos keli vaatii pitkähihaista, niin sitten siihen päälle kiepsautetaan normi paita. Jos jalassa sattuukin olemaan sukkisten sijaan leggarit, niin sitten laitetaan piiitkät sukat siihen päälle (! tietysti). Eikä oo niin justiinsa, vaikka sadekelillä ulkohousujen ja takin välistä pilkoittaisikin mekon helmat.

  Nyt taasen muistin, että tämä ihana blogi ei päivity listalleni ja piti tulla kurkkimaan. Täytyy yrittää laittaa se uudelleen, josko sitten toimisi. Muuten vaan työpöydälle post it: muista katsoa muita ihania blogi säännöllisesti! ;)

Leave Your Comment