Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KESÄN HELPOIN TELTTA

Mää oon sitä sorttia ihmislaatua, että viihdyn mekkosissa, tunikoissa ja jättipaidoissa. Alla tietysti leggingsit, farkkuja tai ylipäätään housuja en oo tainnu pitää (okei, haaremihousuja mulla on) moneen vuoteen. Ne on viihtyisät vaatteet semmoset, ei voi muuta sanoa. :) (ja toki äitihenkilöillä helpotkin!)

Löysin muuttokamojen seasta ohjeen, jonka olin jo männä syksynä kirjoittanut ja piirtänyt teitä varten. Että jos joku muukin innostuu telttavaatetuksesta ja tarvii jonkunlaista ohjetta, niin tässä on. Olkaat hyvät. Lisäinfoa saa toki kysyä, jos jotain on.


 …ja tässä lopputuloksia, millaisia paitoja ohjeella on tehty:

10 Comments

  1. Reply
    Tuuli

    Mulla on ollut työjonossa tuon tapainen mekko (tosin siihen tulee toivottavasti joustolangalla keskiosaan joustava osuus -> ei välttämättä tarvita vyötä) jo vaikka kuinka kauan. Tosi kivan näköisiä paitoja olet tuolla ohjeellasi tehnyt!

Leave Your Comment