Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

20 Comments

 1. Reply
  Sari

  Aivan mahtava!! olisin riemuissani jos joskus saisin noin kauniisti toteutetun lahjan! se että joku on nähnyt noin paljon lahjan vuoksi vaivaa merkitsee lahjan saajalle niiin paljon… ystäväsi on onnekas kun hänellä on noin kultainen ystävä :)

 2. Reply
  Piia

  Kiva idea, ollaan kaveriporukalla mietitty samaa ajatusta, mutta torkkupeittoa. Jokainen tekee omannäköisiä virkattuja ruutuja, ja lahjansaaja voi ne yhdistää haluamallaan tavalla. MInä ainakin olisin onnesta soikeena tuollasesta lahjasta! ;)

 3. Reply
  SENJA SAARTOALA

  Niiiiiin ihana lahja, että miten sen oikein muotoilisi sanoiksikaan. Ja hei tuo vielä, että ystävät yhdessä niin avot ei vois parempaa lahjaa saada. Mä niin olisin tänään vuosia täyttäneenä tarttenut noin muikeen lahjan. :) Onnellinen on lahjan saanut ystävä!

 4. Reply
  Rouva L.

  No ikäpäivänä ennen en ole saanut mitään tällaista! Olen otettu, onnellinen, liikuttunut. Ja aatelkaa, jotkut teki neliöitä eka kertaa. Minulle lahjaksi! T: Se päivänsankari.

 5. Reply
  NorppaStiina

  :) Hih! Olette onnistuneet kokoamaan tee-se-itse-lahjan, jonka jokainen osaa koota. :) Itse jaksaisin tehdä noita neliöitä mutten koota niitä yhteen, joten pistetäänpä idea korvan taakse…

 6. Reply
  Tiina Post author

  oi, kiitos kaikille! En toki ollut yksin tätä lahjaa kokoamassa, vaan meitä oli monta. Ja tosiaan osa teki ensimmäistä (ja ehkä viimeistäkin) kertaa isoäidinneliöitä tätä lahjaa varten. Aika mahtavaa! Ja kyllä itsekin olisin to-de-l-l-a innoissani jos vastaavan saisin. Että suosittelen kyllä kaikille!

Leave Your Comment