Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TÄRKEÄT ASIAT ENSIN

Huh, muutto alkaa olla paremmalla puolen. Nurkissa velloo enää muutama laatikko. Lastenhuoneen hyllyjen päälliset on täynnä rojua, jotka odottavat että laittaisin ne paikoilleen ja joka nurkassa on läjä tauluja ja kehyksiä pääsemässä pian seinille. Tänään pystyin ensimmäisen kerran tekemään jotain aivan tavallista, kuten päivittämään blogia, heh, eikä paikkaansa etsivät tavarat paina mieltä. Toivottavasti pian pääsen siis ompelukoneen ja neulepuikkojenkin ääreen ja voin ihan vaan ottaa rennosti ja olla.

Palatakseni vielä pakkaamiseen, niin oon sitä mieltä, että järjestys pitää laatikoilla olla (ainakin puoleen väliin asti) ja siinä matkan varrella voi tehdä jotain muutakin hyödyllistä. Vähän niinku, että tärkeimmät asiat eka! Mulla siinä tärkeyslistalla oli kaks juttua… Eka oli, että pahvilaatikkotalo piti ehdottomasti saada remontoitua ennen muuttoa! :)

Talo on paljon leikitty ja hirmukiva. Neitokainen oli sitä
vuosien saatossa maalaillutkin moneen kertaan ja tarroja oli saanut
liimailla ja kaikenlaista tehdä, mitä ei meidän ison pahvilinnan
ulkoseiniin saa. Oli siis aika uudistuksen. Askartelukomeron uumenista
löytyi monta juuri oikean kokoista tapetinpalaa, joihin käärittynä
ollaan saatu lahjoja. Eli mitä mainioin uudelleenkäyttö niillekin
paloille. Yhden seinän tapiseeraamiseen kaksipuoleisen teipin ja
mattoveitsen kanssa meni yksi puolituntinen jakso vapaasti valittua
tv-ohjelmaa. Eli näpsäkkä ja kiva kaksituntinen vierähti talon parissa
vanhan kodin viimeisinä iltoina. Mukava muisto sekin. 

…ja se toinen tärkeä. No, uudet päälliset vieraspatjaan tietty!

18 Comments

 1. Reply
  Pinja

  Heh, itsekin olen monesti syyllistynyt vähän samaan, esim. lomamatkaa edeltävänä iltana pitää vielä omemmella pikkuisen torkkupeitolle uusi päällinen tai jotain yhtä vastaavaa :)

  Ihanat tuli, nukketalosta ja patjapäällisistä!

  1. Reply
   Tiina Post author

   juu, ei piä olla liian tosikko siinä, että mitkä on tärkeimpiä juttuja! Ja täytyy kyllä todeta, että ei mua nyt huvittais todellakaan yhtään alkaa tapetoimaan tai päällystään ja ne jäis varmasti tekemättä. Oikeestaan olis pitäny tehä paljon enemmn tollasia juttuja siellä viimeisinä iltoina vanhassa kodissa :D

Leave Your Comment