Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MUUTTO

Laatikoista suurin osa on jo muutettu, isoimmat huonekalut odottavat vielä isompaa kuljetinta. Voin kertoa, että tavaraa riittää, varsinkin leluja, askarteluvehkeitä ja kankaita (kuvan keittiö-laatikot ovat silmänlumetta, astioita ei ole paljon). Paljon oon heittänyt ylimääräisiä asioita pois (8 jätesäkkillistä), vienyt kirpputorille (13 kassillista) ja tehnyt ylläripussukoita, joiden kyljessä lukee tarvitsijan nimi. Pelkästään irtonaisia valokuvia viimeisten 18 vuoden ajalta on lähes kaksi suurta laatikollista, siitäkin huolimatta, että yleensä olen kaikki kuvat laittanut albumiin. Nyt sitten keksin, että joku ilta uudessa kodissa kun on aikaa (heheh!), käyn kuvat läpi ja jaan ne vuosiluvuittain ja lisäksi teen ystävilleni kuvalähetyksiä niistä kuvista, joissa he ovat mukana. Olis nimittäin ihanaa saada sellainen postilähetys, muiden ottamia kuvia sinusta tai tapahtumista, joissa oot ollut mukana!

17 Comments

 1. Reply
  Tie on kevyt

  Muuttolaatikkokokoelma on suorastaan kaunis! No, muuttaminen on sitten asia erikseen – siihen tarvitaan pitkää pinnaa!

  Kauniita pöllöjä edellisessä postauksessa! Minä olen innostunut tekemään virkattuja pöllöjä.

  Mukava blogi sinulla! Eksyin tänne jostakin ja aion tulla toistekin!

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos!

   Niin minustaki tuo kokoelma näytti niin ihanalle, että sen edessä otettiin kuvia muistoksi. Vanhan kodin ja yhden elämänvaiheen muutoksesta :)

   Oih, virkattu pöllö kuulostaa hienolle! Ja tervetuloa vaan toistekin!

 2. Reply
  Tuikkis

  Minäkin, täällä laatikoiden keskellä, toinen huone on lattiasta kattoon täynnä tavaraa, toinen huone on asumishuone, jossa on pienet käytävät tavaroiden välissä, sentään on sänky missä nukkua. Yläkertaa remontoidaan, sitten kun se valmistuu, tulee toinen, talon sisäinen muutto. Kivaa tai ei, mutta kaipa tämmöiseenkin tottuu kun on pakko. Ja se lohduttaa, että täältä ei tarvitse muuttaa pois.

  1. Reply
   Tiina Post author

   juu, täytyy kyllä sanoa, että vaikka vanhaa kotia on tavallaan ikävä ja niitä seutuja, niin kyllä täällä on ollu jo kivat pari viikkoa! melkein ensi päivinä muuten kävellessä näin pienet kaksoset rattaissaan ja totesin mielessäni että kappas vieno ja vilho! :D

  1. Reply
   Tiina Post author

   koitin selailla kuvia eilen… eihän siitä vielä oikein mitään tullut, jäin muistelemaan joka kuvan kohdalla… mutta toteutan sen kyllä, kuvia on paljon!

Leave Your Comment