Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MINTTUA & LATRISKAA

 

Elelemme viimeisiä päiviä nykyisessä kodissamme. Se on vähän haikeaa. Pihan luumupuihin on tullut ihanat, valkoiset, höyhenenkeveät kukat. Monta kertaa päivässä kurkin ikkunasta pihalle ja ihastelen maisemaa, nuuhkin tämän seudun tunnelmaa talteen sydämeni sopukoihin. Ja ihmettelen sitä, että yhtäkkiä onkin ihan vihreää kaikkialla ja kukkaloistoakin!

Tänään pihan puihin pölähti kertakaikkisen herkullisen värinen pöllöparvi. Mintunvihreän, polkakaramellin ja latriskajäätelön sävyisiä pehmomasuisia pöllöjä. Niiiiin herkullisia, jos minulta kysytään.

14 Comments

 1. Reply
  Peppi

  Hii mikä pöllöparvi sinne pölähti. Niin suloisia. Ja eiks pöllöt olekin enemmän yöeläjiä, kun näyttävät auringonpaisteessa nukkuvan ?! ;) Tsemppiä muuttoon!

 2. Reply
  Avi

  I do not understand a single word, but I've just discovered your blog, and it's amazing! So fine and inspiring, like sweet, dreamy music and cherryblossoms floating in the wind… :)
  – avi (from Denmark)

Leave Your Comment