Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ELEFANTTI & CORONNA

Kun aikoinaan muutin Tampereelle, mun ekat kangaskauppakokemukset olivat juurikin samaan myymälään, jossa tovi sitten piipahdin kivoissa yhteistyöasioissa.

Nimittäin Finlaysonin myymälään Kuninkaankatu kolmoseen. Aika hurjaa, että myymälä on sijainnut samalla paikalla vuodesta 1923. Ja noin hienossa rakennuksessa (ainakin tamperelaisittain)! Ja tiesittekö, että sähkövalo on otettu aikoinaan Suomessa ensimmäisenä käyttöön juurikin Tampereella Finlaysonilla. Aika isoja juttuja, kun oikein alkaa pohtimaan. Joka päivä sitä oppii jotain uutta. Hienoa Tampere ja hienoa Finlayson!

Sain mukaani Aini Vaarin vuonna 1959 suunnittelemaa musta-valkoista Coronnaa ja uustuotannossa olevaa Laina Koskelan ihanaa keltaista Elefanttia vuodelta 1969. Ja arvatkaas, niistä on tulossa aikas kiva ompelusjuttu, kunhan elo hitusen tästä rauhoittuu ja ehdin istahtamaan alas muulloinkin kuin öisin. Mutta lupaan, pian näette!

ps. Tampereen myymälässä ovat toukokuun loppuun asti kankaat ja kernit ovat 25 prosentin alennuksessa!

5 Comments

  1. Reply
    kristiina

    Tuo on kyllä ihana paikka. Siellä tulee käytyä silloin tällöin, kun Tampereella käyn. Monta kivaa juttua on mukaani sieltä tarttunut.
    Lompakkoni onneksi, en ehdi paikalle ennen kuun loppua… ;)
    Tritex on vielä kokematta, josko sinne ehtisin vielä joskus…

Leave Your Comment