Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ÄITI, MÄÄ SAIN IDEAN!

Katseltiin eilen Neitokaisen kanssa yhdessä keskiviikkoista Blogistania-jaksoa.
Pienen suusta tuli niin  herttaisia kommentteja ja ihmeellistähän se
oli, kun telkkarista näkyi niin monta tuttua kasvoa.  Äiti, te näytätte toisen Tiinan kanssa ihan samalle ja mää tykkään kyllä teistä kaikista. Mutta sitten se paras ohjelman päätyttyä: äiti, mää sain idean, mää tarviin nyt jonku puulaatikon!
Ihana inspiraatio! No, eihän siinä muu auttanut kuin etsiä sopiva rasia
ja antaa aikuisten tussit (textmark) ja maalit (pienoimallimaali) ja
antaa tehdä. Lopuksi piti tietysti saada lähettää kuva valmiista työstä inspiraation lähteelle.

12 Comments

  1. Reply
    Inu

    Voi mahtavuus, mitä naamoja! Sulla on kyllä superlahjakas tyttö, äitiinsä tullut! Kiva oli muuten tuo Blogistania-jaksokin – meilläkin katottiin kaikin "kun mä luen ton ja ton blogia", melkein kuin tuntisin siis :) Sellasilta tyypeiltä vaikutatte, että olis erikivaa tuntea oikeassakin elämässä! :)

Leave Your Comment