Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

IHAN PIKKUJUTTU

Mää en tykkää beigestä. Tosin viime aikoina epätykkäys on vähän haalistunut, koska ostin myös itselleni pilkullisen beigehtävän sävyisen jakkumaisen vaatteen. Ja yllätyin kyllä myös, kun Neitokainen valitsi kevättakikseen tämä yksilön. Tykkäys oli ensimetreiltä asti selkeää, joten en sanonut poikkipuoleista sanaa, muuten saatettais kulkea koko aika tarhatakissa. (en oo ehtiny ompeleen, vaikka tahtoisin!) Jotain oli silti tehtävissä. Ihan pikkujuttu vaan nimittäin. Vaihdoin napit punasiin. Pieni, kolme euroa maksanut, asia teki takista astetta kivemman. Eikös? Ja entäs mites beige, tykkäättäkö?

14 Comments

 1. Reply
  Lammis

  Kyl virkistyi takki ihan selvästi. Beige ei mua puhuta juuri yhtään, ainoastaan jotain housuja taitaa löytyä, ne kin voi joutua värjäykseen, kun oon rohjennut ekan kerran koneessa värjätä ja oli niin helppoa ja tulos loistava :)

 2. Reply
  Ehtoisa emäntä

  En tykkää beigestä, mutta tykkään saven väristä ja harmaasta. En ees tiiä, mikä siinä beigessä panee vastaan, sehän sopii vaaleanpunaiseenkin niin hyvin. Ehkä mää olen niin perusvärityyppi, sininen punainen vihreä.

 3. Reply
  Peppi

  Tuommoinen beige takki kelpais itsellekin :)Napit tekee siitä sen. Viime vuonna ostin vaalean beige-kevättakin, kun oli kivan mallinen, mutta muuten yritän kartella. Ei ollenkaan oma väri.

  1. Reply
   Tiina Post author

   Niinpä. Se just, että jos ei ookaan muussa värissä tarjolla ku siinä beigessää, niin mitä sitten? Josta tulikin mieleeni, että mun yks talvitakkihan taitaa olla beige… tai tumma luonnonvalkoinen :D

 4. Reply
  mianro

  Beigessä ei sinänsä ole mitään vikaa, se vaan ei sovi mulle tai meidän elämäntapaan (muiden vaaleiden tapaan, sitä koristaa aina kurainen tassunjälki tai kaksi ;)

  Tosi kivasti piristää uudet napit takkia!

 5. Reply
  SOMA

  Tulipa takista tosi hauskan ja pirteän näköinen pikkuvaivalla! Meillä on myös komerossa beige takki (ja toinen tytön takki), mutta jäävät molemmat pitämättä jostain syystä. Ehkä pitäis koittaa nappien vaihtoa niihinkin ;)

 6. Reply
  Anonyymi

  Sun blogi on ihan mahtis!! Mullakin kaapissa roikkuu beige takki, joka kaipaa sitä jotain. Nappien vaihto..miksei tullut enemmin mieleen?! Kiitän ja juoksen nappikauppaan.

  t. Piia Chilestä

Leave Your Comment