Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PIPARIREUNA PUHELIMESSA

Kyllä mää hetken mietin siinä ommellessa, että enpä oo tosiaan ennen kännykänkuoriin ommellut mitään. Neitokainen katsahti kans puuhiani ja totesi vaan, että tuleepa hieno! Että selkeästi ihan normaalia puuhaa. Tykkään itsekin, vaikka nuo kuoret onkin halpisversio eikä ihan niin millilleen täydellisen kokoinen kuin puhelimen mukana tullut oma suojus, mutta siinäpä ei ookaan tuota kirjailua.
Tuon sateenkaaren on kirjonut Neitokainen toissasyksynä. Se oli silloin 3,5-vuotias. Tuntuu, että se on pieni tyttö vieläkin, mutta sillonhan se vasta on ollutkin ja nuin hienon ompelun tehnyt! Siitä piti tehdä silloin äitiyskorttiin suojus, mutta en ehtinytkään, joten kangas on vain odotellut. Nyt kyllä kekkasin, että taidankin kehystää tuon. Tyttäreni ensimmäisen kirjontatyön. Kyllä, niin teen!

14 Comments

  1. Reply
   Tiina Post author

   Oi, kiitos! Kävin lukemassa setsemän kohtaanne. Oon otettu tunnustuksesta, mutten uskalla luvata ehinkö vastaamaan siihen ja keksimään ne kohdat, kun aika vasta tein saman listauksen :) Mutta suurkiitos ja kunnia!

  1. Reply
   Tiina Post author

   Hei, ihan vaan ompelin läpi. Meni helposti, koska materiaali oli sen verran pehmoista. Joskus tarvin erikoisia materiaaleja ommellessa pihtejä neulan saamiseksi läpi, mutta nyt ei :)

Leave Your Comment