Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ÄITI

♥ M-R & R

Olen äärimmäisen kiitollinen kahdesta pienestä kullannupusta, jotka minulle on suotu. Äitiys on ehdottomasti parasta mitä minulle on koskaan tapahtunut. Se on minua eniten kasvattanut, koskettanut, itkettänyt ja naurattanut. Rakkaus lapsiin on paljon vastuuta ja huolta, mutta silti se on kaikkein parasta! On yritettävä tehdä parhaansa äitinä, ollen kuitenki itselleen armollinen ja hyväksyttävä oma epätäydellisyys. Annettava lapsille paljon paljon rakkautta ja toivottava, että lapset pärjäävät tässä maailmassa ja että kaikki menisi aivan hyvin, että elämä kannattelee kaikesta huolimatta. Voi että, on ihanaa olla äiti!

Oikein ihanaa, aurinkoista ja onnellista äitienpäivää jokaiselle äidille!

Tämän upean piirroksen, taideteoksen sain eräänä iltana tyttäreltäni. Ensin hän asetteli minut sohvalle oikeanlaiseen asentoo ja sitten piirsi. Tyynyn päälle jalat koukussa istumaan, nuttura päässä, pilkkusukat jalassa ja dekolteessa kaksi luomea allekkain. 

2 Comments

  1. Reply
    Jutta

    Voi kuinka osasitkaan pukea äitiyden sanoiksi. Mahtavat yksityiskohdat tuossa tyttösi piirustuksesta, oikea taiteilija hän! Innolla odottelen aikaa, kun oma Huitulani alkaa toden teolla piirtelemään. Ihanaa äitienpäivää ja kaikkia sen jälkeisiä päiviä myös sinulle! Kiitos ihanasta, inspiroivasta ja aina ilahduttavasta blogista!

Leave Your Comment