Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SE OLI TAAS TAVALLINEN KESKIVIIKKO

Kamera jäi kotiin ja puhelimesta loppui kolmen kuvan jälkeen akku, mutta siinä istuin keinutuolissa ja nautin herkuista, seurasta ja neulomisesta samalla ihaillen kaunista kotia. Tässä teille kolme kuvaa eiliseltä, olkaat hyvät.

Siellä oli kyllä nättiä. Ja keinutuolissa keinuminen muistutti mua taas siitä, että itekin tarviin semmosen. Tuossa oli hyvä vähän matalempi selkänoja, mutta lapaluut kivasti sai muljutettua sinne pinnojen väliin tarvittaessa, ja keinumisen kallistus oli sopiva. Tänään testasin Ikeassa yhtä näpsäkkää tuolia, mutta siinä ehkä oli se, ettei ihan riittävän iso ollu se keikautus. Mistähän kekkaisis hyvän?

Illan emännälle vein mennessäni ompelemani paidan. Se tykkäs siitä! Ja kaikki muutki, ku suunnitelmiin tuli ompeluilta.

 
Ja hei kattokaa tuota upeaa kakkua! Vodökeikmeikörsiiis!

Kiitos taas ystäville armaille. Onnea on. Kyllä te tiiättä!

10 Comments

 1. Reply
  JenniH

  Teillä näyttää olleen kiva ilta. Kyllä kännykälläkin saa näköjään kivoja kuvia, kun osaa ottaa. Minäkin hankin seuraavaan kotiin keinutuolin. Tänne ei mahdu!

  (Minulle kaikki on nykyään kivaa – mutta sekin on aika kivaa. :D)

 2. Reply
  hr

  Hui, määhän oon siellä ihan naamalla! Vakavana, kerrankin. :) Ja parturissa pitää käydä! Onnea on, todellakin. Ihan mahtavan paidan sain, kiitos sinä IHANA ystävä. Ikuistit myös hienosti poikani seinäpiirroksen. :D

 3. Reply
  Tiinakaisa

  Just viime vkolla näin siellä Lietsun SPR:n kontissa kiikkustuolin! Kipinkapin katsomaan, vieläkö se siellä on. ps. ja mä en muuten ottanu yhden yhtäkään kuvaa :D

Leave Your Comment