Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KESKEN

 

 

Tuntuu, että kaikki on aivan kesken. Vaikka sais jotain valmiiksikin, niin aina löytyy se seuraava keskeneräinen tai tilalle tulee uusi. Vaikka neuletöissähän saakin olla se kolme puikoilla yhtäaikaa (on vara valita mitä tekee), tykkään siitä, mutta jos kaikki käsityöt ja elämän erilaiset osa-alueet on kesken ja hujanhajan ja ihmeellisessä välitilassa, niin jo se pistää väsyttämään. Tänään onnekseni sain vietyä yhden ihanan paidan ystävälleni täysin valmiiksi ommeltuna, tein niskaan jopa koristeompeleen, siitä pluspiste! Ja yhden kangaskasan imuroin, ettei kankaan reunoista irtoa inhottavaa höttöä kokoajan joka paikkaan. Kässäkerhossakin neuloin villatakkia monta riviä. Että ehkä se tästä taas kuulkaas lähtee. Nyt ihan ekaksi menen nukkumaan ja tokaksi herään, koska on aamu ja sitten taas jatketaan.

Leppoisaa torstaipäivää teille armakset!

12 Comments

 1. Reply
  JenniH

  Tuttu tunne varmasti jokaiselle käsitöitä harrastavalle. Välillä pitää vain päättää, tuleeko jostain työstä ikinä valmista vai meneekö se purkuun. Olen todennut, etteivät nuo neuleet mitään pyhiä lehmiä ole ja että kyllä niitä saa purkaa, jos jokin niissä ei vain toimi.

  Sinulla on kyllä niin ihania materiaaleja, että eiköhän niistä inspiraatio löydy taas pian. :) Saisit kyllä pitää jotakin ompelukerhoa ja opettaa meille muillekin, kuinka materiaaleja käytetään luovasti yhdistellen. Sillai tiinamaisesti <3. :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   No niin saa, purkaa saa. Vuosien saatossa ompelutöidenkään purkaminen ei enää tunnu niin kamalalle. Neulomisessa siihen päälle tulee ielä kulutetun ajan hukkaanmeno, mutta purkaa voi. :)

   Ja hei kiitos! Ehkä joskus jotain tiinan kässäkerhoa vois ollakin, tykkäisin semmosesta. :)

 2. Reply
  vilppumaan erika

  Kesken on, voi että onkin. Tai sit jos ei oo, ni koko ajan ajattelee, et jonkun mä oon nyt unohtanu alottaa, että olis kesken sitten se :) Mutta niin ymmärrän tuon hujanhajan-asian, vie energiaa se, jos on kaikki paikat täynnä jotain epämääräistä eikä pääse niihin kunnolla kiinni. SSe helpottaa päänsisäisiä kaaoksia, kun saa ulkoiset kaaokset hallintaan. Ainaski pikkasen :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Joo, kaaokset hallintaan, kyllä! Tällä hetkellä ihan kodin sisäinen ulkoinen kaaoskin on selättämättä. Huomenna isken siihen, ja sen jälkeen silityslaudan päälle jättämääni kasaan ja sitten voikin taas istahtaa ja neuloa pärryyttää. :)

 3. Reply
  Nipsu

  pppufh… I know the feeling! Ja kuinka monesti olen hörissyt itselleni, "etten varamana nyt alota mitään, ennen kun…" ja taas! Sitä mummonneliötä tein pari vuotta, kaapissa odottaa myös melki yhtä kauan marinoitunut heksagon-peitto, joka olisi kyllä nyt ihan pakko ottaa taas työn alle…
  Tsemppiä meille!

 4. Reply
  Margit

  Ai vitsi mä rakastan sun blogin värimaailmaa. Eroaa kovin siitä missä itse elän, mutta jotenkin olen viime aikoina alkanut haikailla kaikkea pastellista ja ihanaa.

  Keskeneräisyys lienee ammattitauti.

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos. Välillä sitä kaipaa aivan jotain muuta ku missä elää. Meillä ei oo kovinkaan mustavalkoista, mutta jotenki silmä usein lepää vaikka mustavalkoisia koteja katsellessa tai ihan mustavalkokuvissa.

 5. Reply
  NorppaStiina

  Ah! Ihanaa, etten ole ainoa! En edes kehtaa tunnustaa kuinka monta hommaa on nytkin odottamassa siellä sun täällä. Ja uusia ideoita tulee koko ajan! Vuorokauteen tarvis vaan lisää tunteja tai sitten jonkun kustantamaan elämisen, ettei työ häiritsisi harrastuksia. :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Oi, et varmasti oo ainut! :) Ja joo, tarvis lisätunteja ja työnteko on kyllä harmittava tekijä näissä hommissa. Mulla on onneksi vielä vähän aikaa tätä ihanaa elämää kotiäitinä. Haikein mielin palaan töihin, nyyh.

Leave Your Comment