Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MUN IHANIN VILLATAKKI IKINÄ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvistakin ehkä huomaa, että on kuulkaas onnellinen naishenkilö täällä. Suunnittelin ja neuloin itselleni villatakin, josta tykkään todella paljon. Älyälypaljon, sanois tyttäreni. Ajatus villatakkiin oli nopea, luonnostelin, piirsin kaavan, laskin silmukat ja kerrokset. Langat hain sen kummempia pohtimatta, kunhan on villaa oli ajatus (Hjertegarnin Lima) ja sitten vain neuloin. Kotisohvalla, kässäkerhossa, Tallinnan lautalla ja ystävien luona. Pingotin, kasasin ja päättelin langat. Ja villatakista tuli kertakaikkisen ihana!

Taidesuunnistettiin eilen Kangasalle ja minut kuvasi kauniissa Taidekahvilassa ihana ystäväni Tiinakaisa. Suurkiitos!

 

83 Comments

  1. Reply
   Tiina Post author

   kiva kuulla pipari-ihailijasta! :) Ohje luultavastikin tulee, samassa rytäkässä pikkuisten neuleohjeiden kanssa, ei ihan vielä, mutta tulee :)

 1. Reply
  milla

  …siis voisit jättää ne puikot jo kesälomalle…tuo on niin ihana ja niin siun näkönen tiina!! Enää ei puutu kun "iskältä"oma samanlainen! – mulla on menny ihan jäihin "iltahommat"…eli-virkkailut-neulomukset-muut hiljaiset hommat—pitäs saada uusia lankoja!

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos, kiva kuulla, että näyttää minulle. Siltä itsestäkin tuntuu :) Toivottavasti löydät uusia lankoja ja innostus taas nousee. Mää en aio kyllä puikkoja jättää lomalle… :D

 2. Reply
  SusannaMaarika

  Onpa hieno! Täytyy myöntää että tuo neulemalli on inspiroinut minuakin kovasti, ja sain eilen valmiiksi oman versioni villatakista. :)

 3. Reply
  Taina

  hei ihan mieletön! olen sen verran peukalo keskellä neulontakämmentä, että kumarran syvään ja hartaasti tällaisen taitamisen äärellä. ja samalla hiljaa haaveilen, että ehkä joskus laitat jotain ohjetta näistä – isosta tai niistä ihanista pikkiriikkisistä <3

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos! Kyllä pilvenreunalloista kaikista näillä näkymin tulee ohjetta jakoon, mutta tarkkoja päivämääriä en uskalla vielä sanoa :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos! Taustan tila oli kyllä ihana, valitettavasti se ei ole minun kotini. Mutta näitä kuvia katsoessa ja tuon tilan valoje ansiosta voisin kuvitella tapiseeraavani seinän tuolla Pihlgren&Ritolan tapetilla. Se on söpsäkkä!

 4. Reply
  Tiina

  Ihana takki ja onnellinen omistaja :)

  Voi että mua harmittaa, ku tämä on ainut blogi joka ei päivity hallintapaneelissani :( Sitten aina jälestä muistan asian ja tuun kurkkimaan -ja kaikki ihanuudet näen jälkijunassa. Onko kukaan muu sanonut samaa?

  1. Reply
   sokerikorppu

   Mulla on sama ongelma tämän ja muutaman muun blogin kanssa Bloggerissa. En ole varma, mutta muistelen että yritin lisätä nämä blogit lukulistalle eka kerran iPadilla, jolloin ne eivät näy tietokoneella, eikä lisäys uudelleen auta.

   Mut asiaan: parasta on kyllä tuo onnellisen villatakin omistajan hymy!

  2. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos kumpaisellekin!

   Ihan ku joku olis joskus maininnut asiasta aiemminkin. Mutta en ymmärrä mistä voi johtua… ja harmi ettei ne näy, kun kerran tahtois, että näkyis… Muhun ei saa kyllä yhteyttä kuulema fb:n chatissakaan eli kai vika on minussa ;)

 5. Reply
  Milla

  Nyt mä näen sen vielä sun päälläkin. Jo käsissä se tuntui niin hyvältä. Kauniskaunis! Todellakin onnistuit tuon kanssa. p.s. Mulla enää kaksi sivua jälkellä makuupussin kanssa, näyttää tosi hyvältä. Kiitos vielä. M.

 6. Reply
  Anonyymi

  Mie oon lukenu siun blogia jo pitkään, mutta en oo varma oonko koskaan aikasemmin kommentoinu mittään… Nyt oli ihan pakko, koska tuo villatakki on maailman ihanin!!!!! <3 oot sie kyllä taitava :)

  Anniina :)

 7. Reply
  Tarkkasilmä

  Aivan älyälyihana neuletakki!
  Ja hei, mitään paljastamatta keksin miks oot niin "tuttu"!
  Sä oot kyllä ihailtavan nopsa käsitöiden teossa. Musta tuntuu että yhden lapsenkaan kans ehdi paljon mitään neulomaan, niin sä saat kahdenkin lapsen kanssa vaikka mitä aikaan! Oi, miten sä teet sen?!

  1. Reply
   Tiina Post author

   heh, aika hyvämuistinen saa olla, että muistaa :)

   Ja en mää oikein ehkä allekirjoittais sitä, että oon nopea (okei, saatan olla), mutta mun periaate on, että en tee kotitöitä koskaan, kun lapset nukkuu, vaan se aika on pyhitetty vain ja ainoastaan mun omille jutuille. :)

  2. Reply
   Tarkkasilmä

   Mä yritän pyhittää kans uniajat itselleni.. mutta sitten on ne tiskit ja pyykit ja koira ja ja ja.. sitten poika jo herääkin :D että on omaa aikaa joo, jos samalla laittaa "äkkiä" pyykit :D :D
   ja hei, tämä hatarapääkin jotain muistaa! toivo ei ole siis menetetty vielä, ehkä mun lähimuistikin palaa joskus takaisin!

 8. Reply
  Anonyymi

  Tämä sun blogi on päivän piristys näin sadekeleilläkin! Täällä myös yksi liian vähän neulonut odottaa malttamattomana pilvenreunalla-villatakkien ohjeita, lapsille ainakin :)

 9. Reply
  sanna matilda

  Todella kaunis ja omaperäinen kuvio, suorastaan "rekisteröity tavaramerkki"! Voisit vaikka myydä noita mahtavia neulemallejasi jollekin lehdelle tai lankafirmalle, kelpais varmasti. OOT TAITAVA! :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos ja KIITOS! <3 Musta on itestäni hurjan kiva, että tästä hullusta neulomisinnosta ja piparireunojen neulomisesta on tullu yhtäkkiä ihan mun juttu. Ohjeet on tulossa osaan neuleista jollain tavalla tarjolle! :)

 10. Reply
  Miina

  Ihana! Oon ihan piparkakkufani ja tehnyt itselleni sun inspiroimana sukat. Mutta villatakkia en osaisi. Nyt kyllä tekisi mieli uskaltautua yrittämään..:)

 11. Reply
  kottarainen

  No ihana on villatakki todellakin!

  (Samalla tuli näistä aurinkoisista kuvista yhtäkkiä sellainen olo, että ollaankohan me tavattu ihan täällä oikeassa maailmassakin joskus?)

 12. Reply
  Anonyymi

  Myöhässä selaan blogia mutta onko nähty mitään söpömpää kuin toi neule!!
  Muistahan vinkata kun ohjeita saa jossain muodossa :) ihan super!

  -Tanja

 13. Reply
  Janika Salo

  Olen tehnyt takin nyt kaksi kertaa ja purkanut. Ekalla kerralla tein kirjan ohjeella, joka oli….kauniisti sanottuna aivan ruokottoman epätarkka ja huono.
  Muokkasin ja tein toisen kerran.
  Sitten tuli koiranpentu, joka raateli takin ihan kauheaan kuntoon. Nyt takki on taas lankakerinä:)
  Tein ohjeeseen sen muutoksen, että siirsin värikkäät laineet ylös. Vaati melkoista pähkäilyä:) Pienenä ja pyöreänä värikkyys ja poikkiraita kannattaa sijoittaa ylös.
  Nyt teen takin kolmannen kerran ja siitä on tultava täydellinen.
  Ideasi oli aivan ihana!

Leave Your Comment