Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SELVITYS

Poikanen on alkanut nyt osoitella mieluisia esineitä ja vaatimaan, että saa tutkia kaikkea. Älinän ja jalkojen polkemisen kautta on hyvinkin vaativainen toisinaan. No, eilen tää äiti meni lankaan ja antoi pojalleen muliinilankapurnukan tutkiskeltavaksi lankoineen päivineen… Pojalla oli kivaa ja ens kerralla, kun tarvitaan lankaa, on ensin pikkuisen selvitettävää.

 

13 Comments

  1. Reply
   Tiina Post author

   No niinpä. Ensin kyllä emmin, että annanko, mutta sitten omakin uteliaisuus heräsi, että mitäköhän se sanoo, kun saa langat. Iloissaanhan hän oli. :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Joo täällä kans. Ja aina, kun neulon, niin kerät lähteävt pikkujalkojen mukana kulkemaan pitkin huonetta.. ja matonkudekerät on kans suosittuja! :D

 1. Reply
  sementtipeura

  Hihhih! Niin sitä pitääkin antaa! Varmaan ollu ihanaa tutkailla kaikki pikkuiset kerät ja kieritellä vähän pään ympäriltä ja eikös tämä äiti tällälailla tämä kerä avaudu ja niin edelleen ja vähän sitten tuotakin väriä vielä katsotaan ja oho mikäs tuossa ihanan tuntuinen ja ohut pieni lanka laitanpa solmuille :D
  Meijän neiti on samanlainen, kaikki langat varsinkin pitäis aina saada..

Leave Your Comment