Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MAAILMAN IHANIN POIKA

Se pieni, grammalleen siskonsa kanssa syntyissään saman verran painanut poika on kasvanut jo yksivuotiaaksi. Hän, jolla on aurinkoisin hymy ja söpöt hymykuopat poskissaan ja joka ei paljoa ole turhia itkeskellyt, naureskellut vain. Elämäänsä tyytyväinen vauva. Ja poika, joka repii sukat pois jaloistaan lähes heti, kun ne on jalkaan laitettu. Vähintään toinen sukka puuttuu aina. Kantapäät ovat jo muuttuneet pehmeistä hitusen vauvamaisen karheiksi, onhan kävelyäkin takana jo lähes kolme kuukautta. Ja tuo ihana poika, pieni herra R, hänestä on kasvamassa poikamainen poika, joka menee massulleen lattialle pärryyttelemään autojen kanssa ja jota kiinnostavat kaikki nupit ja nappulat. Pehmokitaran kanssa soittelee ja musiikin tahdissa tanssii söpöön eestaasheiluvaiseen tyyliinsä. Huumoritajua piisaa, onhan kaikenlaiset kukkuu-leikit parasta käkätystä mitä olla voi. Voi että, onnea rakas poikani! Sanovat, että enää et ole vauva, vaikka äidille pysyt vauvana aina! ♥

16 Comments

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos!

   Oi, nuohan on kätsyjä sukattimia, mutta meillä ei taida olla tarvetta. :) Paljasvarpaisuus on söpöä.

   Ja niin, varmasti ne lapset pysyy vauvoina aina, ainaki nuorimmaiset. <3

 1. Reply
  Riikka

  Meidänkin vauva on jo 10kk, kohta vuoden. En kyllä pysty millään uskomaan, että pienestä keskospojasta on tullut jo niin iso!
  Aika kului varmasti hitaammin, kun ei ollut lapsia.

  1. Reply
   Tiina Post author

   No siis todellakin! Kesästä kesään oleva aikahan meni toooooddeeeeeelllllaaa hitaasti aina, kun elämä oli jatkuvaa seuraavan kesän odottelua. Nyt hyvä ku ehtii laittaa edelliskesän vaatteet talviteloille ku on jo seuraava kesä. Todella haikealta ajan kuluminen nopeaa tuntuu varsinkin, kun tietää, että edessä häämöttää jo töihin paluu (joka ei suoranaisesti innosta yhtään).

  1. Reply
   Tiina Post author

   No niin pitäis! Ei olis surunhäivää eikä huolen murusia, kun kuvaa katsois. Mulla oli aikoinaan peilin reunaan kirjoitettu lappu: ole reipas, näytät hyvältä! Sillä oli vaikutusta! Ehkä pitäis laittaa se taas.

Leave Your Comment