Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

COLORLOVE

Voi että, oon jotenki ollut viime aikoina tosi innoissani monista väriyhdistelmistä. Tekemieni sukkien (1 & 2) ja villatakkien (1, 2 & 3) väriyhdistelmät on onnistuneet just eikä melkein, silleen juuri oikealla tavalla, että niitä tekis mieli vaan katella ja tietty käyttääkin. Omaan silmään lähes täydellisiä yhdistelmiä, se on ihana tunne!

Aloitin tammikuussa tekemään isoäidinneliöitä ja niitä ruutuja olenkin jo useampaan otteeseen esitellyt täällä blogissanikin. No, vielä muutama uupuu, äitini lupasi tehdä ne (tämä kun on meidän yhteistyöviltti) ja minä sillä välin ompelen tilkkuja kiinni toisiinsa. Välihuomautuksena vaan tahdoin hehkuttaa teille noita herkkuvärejä. Oih oih ja oih!

 

16 Comments

  1. Reply
   Tiina Post author

   Oi kiitos! Iteki oon kyllä todella tyytyväinen noihin villatakkeihin. Ja niihin, joita en ole vielä blogissa esitellyt tai jotka ovat vielä puikoilla… :) Onnistumisen tunne on huumaava.

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos! Ja voi että, muistan kyllä lukeneeni kysymyksesi, mutta harva pää meinaa unohtaa asioita toisinaan. Onneksi keksit hyvän keinon.

   Itse olen tehnyt tilkkujen kanssa niin, että olen tehnyt aina riveittäin ommeltavat kasat, jotka olen numeroinut ja sitten numeroidut rivit ommellut yhteen. Pikkuhiljaa siis yleensä samoin kuin onä. Nyt en ole hetkeen ommellut ollenkaan yhtään mitään, koska jotenki tuntuu liian metelöivältä ommella illalla, kun lapset nukkuvat… vaikka ei ne sen erilaisemmin nuku kuin ennenkään. Tai sitten olen vain niin ihastuksissani omiin neuletöihini ;)

 1. Reply
  KahviKaneli

  Oih noita neliöitä!!! Minulla kädet syyhyää aloittaa isoäidinneliö- peittoa (vaikka kolme muutakin peittoa menossa..), mutta minulla ei ole lankoja siihen tällä hetkellä (ehkä kohta on kun ulostaudun mökistä).
  Haaveilen puuvillaisesta peitosta, mutta villalangoissa on niin ihania värejä, huomasin eilen kaupassa..

 2. Reply
  milla

  ihanat "mummola"värit ja oot tosiaan onnistunut väreissä ja mulla aina mielessäne tallinnan"taivaan"kuvat…mietin et sellaset pitäs tulostaa yksyhteen koossa ja tapetoida niillä työhuoneen seinät!!!?

 3. Reply
  Tuuli

  Tosi ihania värejä noissa aiemmissa tekeleissäsi kuten myös isoäidinneliöissä. Itsekin rakastan värejä, mutta jostain syystä neulepuolella minulla ei ole niin hyvää visiota – ihailen siis värisilmääsi! :)

Leave Your Comment