Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MUISTIPELI

Pieni pääsiäisvieraamme sai meiltä yllätyslahjan, kun Neitokainen intoutui tekemään muistipelin. Olin kerännyt ruutuisia vauvanruokapurkkien kansia jo tovin ja yhtenä aamuna sitten siinä siivoilun lomassa kanniskelin pöytään tyttären leikeltäväksi ja liimailtavaksi erilaisia papereita ja materiaaleja. Kaikki olivat ns. roskia (paitsi napit ja nuo kukat..) ja tuli kyllä mahtava mieli, kun niistä toteutui noin upea muistipeli. Ja mikä mainio kaksivuotias pelin saikaan, sen pienen hetken minkä serkusten peliä näin, niin sehän osasi jo pelata! Mahtavaa!

27 Comments

 1. Reply
  Kaisuliina

  Minäkin olen miettiny muistipeli-ideaa kun noita kansia riittää. Ei vaan itselle tullu mieleen että näihinhän voi laittaa vaikka mitä "kuviksi". Todella hieno toteutus tytöltä!

  1. Reply
   Tiina Post author

   Tää onki ehkä liian "helppo" ja yksinkertainen idea, ettei välttämättä tuu hoksanneeksi, kun on liian lähellä tavallaan. Vaikka vauvanruokapurkkejahan käytetään jos jonkinmoiseen askarteluun, kansia ei ehkä niin paljoa… tai en tiiä :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Totta! Ja teipeillähän sais tehtyä vaikka millaselle pohjalle muistipelin… jollekki ihanalle skräppipaperille vaikka, niin että se paperin hieno puoli olis se korttien takapuoli. Joo, ja sitten kontaktois tai laminois ne! Se olis luksuspeli :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Juu, täähän on varmasti hyvin käytetty idea, mutta ei oo hetkeen näkyny missään. En oikein tajua, mistä itekki hoksasin… tainno, varmaan ku oli paljon samanlaisia kansia odottamassa matkaansa kierrätykseen :D

Leave Your Comment