Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VAUVAN VILLIS

Tein ihan pikkiriikkisenkin Pilven reunalla -villatakin. Tässä koossa koin erityisen tärkeäksi ommella hihojen kirjoneuleosion lankalenkit kiinni, ettei pienet sormet mene vääristä väleistä. Ja aikas ihana tuosta kyllä tuli, en voi muuta sanoa.

 

55 Comments

 1. Reply
  Anonyymi

  Söpöinen nuttu! Mietinkin joskus, että mitä mahdat tehdä niille lankajuoksuille, kun ovat tässä mainiossa kuviossa aikas pitkiä. Mitenkä se tällainen ompelu tapahtuu?

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos. :) No noissa aikaisemmissa takeissa en ole tehnyt mitään. Ehkä pojan takin hihoissa sais kans ommella, mutta muuten ovat pysyneet hyvin "paikoillaan". Ompelin ihan ompelulangalla ylös-alas sen verran tiheästi, että pienet sormet eivät väliin mene.

  2. Reply
   m.

   Moi! Ihana takki! Sitä piti kysymän että oletko kokenut ompelun kätevämmäksi kuin lankojen toistensa ympäri kieputtamisen neulomisvaiheessa?

 2. Reply
  Nna

  voi, miten hieno! mulla on puikoilla hame, jonka kirjoneulemallin ja värimaailman kopioin törkeästi villasukistasi. katsotaan, minkälainen siitä tulee :)

 3. Reply
  ety

  aivan ihana! tänään sain pienelle vauvallemme lahjaksi tekemäsi pöllön josta jo aiemmin olen haaveillut. uskon, että siitä tulee pienen tyttäremme lempilelu, jollei nyt vielä tässä 3 viikon iässä mutta varmasti myöhemmin.

  1. Reply
   Tiina Post author

   Oi kiitos! Ja tuplaoi, aika ihanaa, jos tulee lempilelu. Aika näyttää! :) Tuokoon paljon onnea ja hyvää pienen elämään se pöllö!

 4. Reply
  Villainen

  voi, että en millään jaksais odottaa ohjetta tähän pilvikirjoneuleeseen. Joka päivä käyn kurkkimassa että joko nyt. joskus useamminkin. Oon niin rakastunut tähän että pakko saada se ohje:) nytkin oikein sykähdytti että joko nyt:)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Voi että, ihanaa, että odotuttaa. Sen verran joudun kyllä aiheuttamaan pettymystä, että ihan ihan lähiaikoina ohje ei oo tulossa, mutta tulee kyllä. :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Ne näyttää niin epätodellisille, mutta tieto siitä, että niiden sisään todellakin mahtuu pieni ihminen, tekee ne niin uskomattoman söpöiksi. Se on mun teoria. :)

 5. Reply
  Anonyymi

  Hei, en ole voinut lakata ihailemasta tätä takkia, se on suorastaan syötävä väreiltään ja kokonaisuudeltaan!

  Olen neulonut jo vaikka mitä pientä tulevalle pienelle tulokkaalleni, mutta tällainen uupuu tyystin. Mahdatkohan koskaan julkaista (edes suuntaa antavaa) ohjetta tästä ja näin ilahduttaa meitä, jotka ovat täysin riippuvaisia toisten ohjeista?

  Kerrassaan ihana on blogisi, tätä on aina yhtä inspiroivaa lukea !

Leave Your Comment