Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KEMUT

Lapset eivät juhlista huolimatta nukahtaneet normaaliin nukkumaanmenoaikaan, joten tarvitsen nyt hetken siirtymäajan muihin puuhiin, joten tässä hassu kuvakooste illan kemuista, olkaat hyvät.

 

Kelta-valko-roosan viirinauhan tein kolmikymppisilleni ja se on mukavan pitkä ja helppo ripustaa, mutta työläs silittää (joten en edes tehnyt sitä). Päivänsankari on toinen elämäni auringoista.

 

Keittiön katossa on poikasen nimijuhliin tekemät palleronauhat. Pyöreän pöydän päällä ne näyttää hauskalle!

Toiveena oli sateenkaarikakku. Sellaista, jossa jokainen kerros olisi eri värinen, en oiken intoutunut tekemään, niin menin ja tein tällainen peruksen. Meillä on ruukattu joka vuosi laittaa iän verran petshoppeja kakun päälle, mutta nyt näytti yksikin riittävän, kun kynttilöitä oli jo noin paljon.

Aion kyllä toteuttaa saman vielä 18-vuotisjuhlissakin!

 

Söpöt paperipillit sain tuliaisina ihanalta Tiinalta Kööpenhaminasta. Vaaleanpunaiset kertakäyttölusikat on mun lempikertakäyttöasia, ja ne on mulla kyllä käytössä jo monetta kertaa, koska ovat ihan pestäviä!

Onginnasta tytöt saivat jättirusetit. Aikas mahtavat saaliit sai meijän merestä, eikös?

Tyttöjen perässä juoksenteli koko illan innokas pieni poika, se toinen aurinko, kitaroineen… Ei saanut ihan hirveästi huomiota, mutta ei se näyttänyt haittaavan. Onnellisena seuraili. Olipas kemut!

 

33 Comments

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos. Ei ihan oma idea, ystäväni teki aikoinaan samantyylisen vaaleansinisellä kermalla kera valkoisen pilven ja kultarahakasan. SE oli hieno!

 1. Reply
  Anonyymi

  Moi Tiina. Sitä vaan, että haluaisin muuttaa teille asumaan. En kestä miten ihanan värikästä ja lapsekasta ja IHANAA teillä on kotona. T. Ikilapsi..

  1. Reply
   Tiina Post author

   Joo, siinä vaiheessa ehkä koristeet tulevat sankarittaren lapsuusaarteista ehkä.. :D Niitä riittäisi lähes sataan ikävuoteen saakka noita jo olemassaolevia.. :D

 2. Reply
  Avila

  Tosi ihana synttärikakku! Todella hieno :) Mistä olet muuten löytänyt noita erivärisiä ranskanpastilleja joita on kakussa sateenkaarena?

Leave Your Comment