Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TEEPPÄ ITE PÖLLÖ

Tein tänään hauskan jutun, kokosin nimittäin lahjan. Siihen tuli kaikki pöllöön tarvittavat kankaat, nauhat, vanun ja pienet silmä-, nokka-, masu- ja tukikangastilkut ihan omaksi DIY-paketiksi. Kirjoitin ohjeen miten se päähäni tulla tupsahteli, eli en erityisen loogisesti ja käytin paljon teippiä, ja huippua oli, että päivällä ostamani uusi tussi luisti paperilla täydellisesti. Ihana pieni oma hetki keittiön pöydän ääressä sillä välin, kun lapset katsoivat lastenohjelmia. Nyt onkin semmoista kiirusta, että toivotankin samantien kivaa loppuviikkoa! Nähdään taas!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

27 Comments

 1. Reply
  Piia

  Tuollaiset tee-se-itse lahjat on kivoja! Mä tykkään tehdä sellasia ompelukuvakortteja lahjoiksi. Mukaan vaan neula ja kirjontalankaa tms. ja vóila! ;)

  1. Reply
   Hanna V

   Mietin just ihan samaa, ettei tuollaisista ohjeista raskisi mitään osia irrottaa. Olisi ihana lahja vähän isommalle lapsellekin. Tällaisin aojein olisi kiva aloitella ompeluharjoituksia :)

  2. Reply
   Tiina Post author

   Höö, no voipas! :D Vaikka tiiän kyllä tunteen, kun joku on liian ihana käytettäväksi. Mutta eihän semmosessakaan oo mitään järkeä. Toivottavasti tää tehdään. :)

 2. Reply
  misu

  voi mahtavuus!
  tuohan on ihan täydellinen lahja varsinkin juurikin sen ikäiselle joka on juuri oppinut ompelemaan tai yleensäkään tekemään käsillään :)

Leave Your Comment