Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

5

Olen ollut viisi vuotta äiti! Minulla on viisivuotias tytär! Hurjaa, ihanaa ja onnellista, opettavaista, haikeaa, mukavaa, leppoisaa ja ihan erilaista verrattuna entiseen (ei sillä, että sitä enää ees muistais millaista oli), on tuo aika ollut. Tytostä on kasvanut reipas ja fiksu tyttö, joka tykkää piirtää, tehdä kirjoja, ommella käsin, leikkiä legoilla, hoitaa nukkelapsiaan, hyppiä lätäköissä, juosta juoksukilpailuja matkalla tarhaan, lukea iltasatunsa itse yleisölle, kirjoittaa viestejä rakkailleen, leipoa ja varsinki syödä kupin ja joka valitsee karkkipäivänkarkikseen melkein aina pussillisen värikkäitä karkkeja. Hän myös tuntee vaatteidensa saumat, käyttää melkein aina eriparisukkia ja ei suostu ottamaan huvipuistoranneketta kuin hihan päälle, koska muuten se kutittaa. Tänään on hänen päivänsä, vaikka pikkuveljellä onkin vesirokko ja kahdet juhlat jouduimme siirtämään. Onnea murukki! ♥
 

 

40 Comments

 1. Reply
  JenniH

  Onnea sekä tyttärelle että äidille eli molemmille ihanille! Kiitos tästä ilahduttavasta ja piristävästä blogista (aina vaan), hämmästelen niin sinun ideoitasi ja taitoasi. Kiitos, kun jaat meille inspiraatiotasi. :)

  Aloitin muuten viimeinkin oman blogin, tervetuloa kylään! :)

 2. Reply
  Anonyymi

  Onnea sekä täydellisen ikäiselle tytölle ja myös äidille!

  Olen tällainen sivusta seuraava, blogiton, sinulle täysin tuntematon ihminen, joka kuvittelee tuntevansa sinua samankaltaisen käsityöhöperyyden takia ;) Minulla myös pian viisi vuotta ihmeellistä äitielämää takana – lapsia siunaantunut nyt jo kolme! Kiitos hurmaavista käsitöistäsi ja myös tästä internetin ihmeellisestä maailmasta, joka niitä kuvien kautta ihmeteltäviksi jakaa… Olkaa onnellisia, rokkoineen kaikkineen!

  t. Katriina

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos :) Ja kerrassaan mukavaa jakaa inspiraatiota ja tuo tuntemisen tunnekin on kyllä jännä, tiedän sen! Vaikka se on pintaraapaisua vain, ne on kiva tunne usein ja tekis mieli ihan senkin takia tutustua enemmän, kun tuntee jostain ihmisestä, että hei mehän ollaan aika samanlaisia :)

   Onnellisia ollaan, tai ainakin siihen pyritään.

 3. Reply
  Anonyymi

  Onnea toivottelee myöskin meidän porukka,tyttärelle sekä äidille ja myös sille vesirokkopoikaselle!T.susanna ja 3rinsessaa

 4. Reply
  Piia

  Onnea neiti 5 veelle. Toivoo eräs joka myös pienenä tunsi vaatteiden saumat, ja joka tunnusteli kaikki kankaat ennen kuin äiti sai niistä tehdä vaatteita, ettei ne vaan kutita.. ;)

Leave Your Comment