Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PIENI VILLATAKKIMIES

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pikkuveli sai uuden vaatteen! Oon niin onnessani tästä villatakista. Se on ihana tunne, kun tuntee onnistuneensa erityisen hyvin. Tämän talven neulonnat on kyllä isoksi osaksi mulla onnistuneet tosi hyvin, en ainakaan nyt muista yhdenkään työn jääneen kesken. Värit on olleet aivan uskomattoman inspiroivia ja ihania ja en oo edes katellutkaan muita ku Isoveljeä ja Maijaa. Kaikki muut maailman langat ovat saaneet elellä omia elämiään, odotellen minua ja kutimiani. Ohjeet on kaikki tulleet omasta päästä, kiitos siitä päälleni. Pitkän neulomistauon jälkeen käsialakin on taas tasaantunut kevättä kohden. Ja supersuuri kiitos kaikesta tästä kuuluu myös jokaviikkoiselle Kässäkerholle, josta olen saanut intoa, kannustusta ja pontta ideointiin, ja tietysti myös sen pienen hetken, kun neulotaan porukalla ja käkätetään ja jutellaan milloin mistäkin ihmeellistä aiheesta. Ja nyt saa kevään lämpöiset villatakkikelit tulla, mun pikkuisella poikasella on sen verran komia takki! ♥

64 Comments

 1. Reply
  Anonyymi

  Ihana villatakki, ja söpö poikanen♥♥
  Oot sie sitten aika taitava käsistäsi*ihastus*
  Voi että mie haluun olla kuin sinä:))
  Taas kerran joudun toteamaan, että sinulla on parhain,mahtavin ja superihanin blogi♥
  t.Henriikka

 2. Reply
  Outi

  Ääh, mä en kestä! Ihana villatakki! Pitäisi varmaan tosissaan hankkia itselleen hovineuloja/-ompelija joka tekisi mulle kaikkia tuollaisia ihania kun omat taidot ei riitä. :)
  Ja ihana on pikkuvesselikin, niin söpönen. :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Sinäpäs sen sanoit, alkaa olla kyllä malliston ainekset kasassa. Nyt vaan joku tarttumaan tilaisuuteen ja nappaamaan näin mahtavan neulesuunnittelijan matkaansa, heh ;) Ja tää mallistohan jatkuu edelleen.. hain tänään lisää lankaa :)

 3. Reply
  Maiju

  No mutta onpas kyllä hieno takki! Ja ihana nähdä miten olet yhdistänyt tässä (ja aiemminkin) kaikenlaisia uusia värejä tuohon mun lemppariin okran(sinapin)keltaiseen.

 4. Reply
  Hanna

  ihana villis pienellä ihanalla :) Ja nyt sanon rehellisesti( samalla olen onnellinen sinun puolesta) olen kateellinen! Kateellinen jokaviikkoisesta kerhoilusta! Kunpa meidänkin porukka pystyisi kokoontumaan joka viikko, mutta nyt on tyytyminen yhteen kertaan kuussa. Hyvä sekin, parempi kuin ei mitään, mutta silti…itkupotkuraivari, epistä! :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos! :) No yks kerta kuussakinhan on jo oikein hyvä! ja eihän sitä ihan joka viikko välttämättä aina pääse, että jos lohduttaa, niin en oo joka viikkoa paikalla muutenkuin hengessä :D.

  2. Reply
   Hanna

   :) Oikeasti tällaiset kerhot on niin ihania asioita että ihan ihmetyttää miten on voinu näinki kauan elää ilman kerhoilua(vaikka sitten kerran kuussa)! Voi sitä ideoiden ja energian määrää, naurua ja tekemistä. Ihan mahtavuutta! Nyt juuri tekis mieli ottaa joku pikku alusta mukaan, hyvä ystävä, neulomus ja lähteä etsimään täydellisen aurinkoista kevään paistattelu paikkaa! Ihanaa kevättä!

 5. Reply
  Jonna

  ihanainen. se on täydellinen takki. tänään tapahtui paljon sen yhden asian suhteen, en malta odottaa, kun pääsen kertomaan! ja kässäkerho, se rules. <3

 6. Reply
  Rimpsukaisa

  Kyllä on mainion nätti takki.Ja siulla on ihan pistämätön värimaku.Aloitin tekemään sitä raitapipoasi puuvillaisena,vähän persiilleen menee koko kun enhän minä mitään mallitilkkuja jaksa tehdä ikinäkoskaan mut täräytän resorin reunaan niin eiköhän se siitä.Tää on ollu hyvä neulomistalvi,kaikki loppuun asti tehtyjä,onnistuneesti tai vähemmän mut työvoittoja kumminkin.

 7. Reply
  Marionella

  On kyllä oikeestikki tosi ihana villatakki. Nuo värit, NAM!! Ja ihana malli. Ja ihania ihania on kaikki sun jutut täällä. Tuo jämälankapipo on sellanen, että minäki ehkä osaisin.. kun vaan saisin alotettua.. :D

 8. Reply
  Venla

  Oih että on ihana villatakki! Kaikin puolin herkullinen paketti :) Otin mallia sinun jämälankapiposta ja tein omalle pikkulikalle moisen. Kiitos ihanasta ideasta! lamminilo.blogspot.com

 9. Reply
  Annukka

  Upea villatakki ja ihana söpöläinen sen kantajana.

  Nappasin sun sukistasi idean vauvan vilttiin. Oon nyt, öö, toisella purkamiskierroksella, koska ensin mätti silmukoiden määrä, sitten toinen lanka olikin karannut väärälle puolen neulosta. Onneksi näin tämän. Se on siis mahdollista! :D

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos! :) Ja joo, lankojen kanssa saa olla tarkkana, että pysyvät omalla puolellaan, mutta kyllä sekin onnistuu. Tosin lankalenkit on minkä tahansa neuleen nurjalla puolen viheliäitä :D

 10. Reply
  Anonyymi

  Lovely!!! Would like to make this one on my little boy :) Can I get the knitting instructions somewhere??

  Kveðja,
  Elísabet from Iceland :)

 11. Reply
  Jenni

  Tilasin juuri Kerästä ohjeesi 1-2v takkiin niin onko se tämän takin kokoinen tai osaisitko arvioida sen kokoa, esim 86 tai 92? :) Kiitos etukäteen!

Leave Your Comment