Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OI, PIPO OI!

Oli pyydetty vapaa-iltaa pipon tekoon, käytetty monen sorttisia jämälankanöttösiä laatkoiden perukoilta, oli lisätty silmukoita ja vähennetty silmukoita, tehty ruusukkeita ja rusetteja ja erilaisia tupsuja, tehty myssymäisestä pipomainen, ilahdutettu lapsia ja työtoveria ystävänpäivänä uudella pipolla, tehty ruokaa ja hoidettu lapsia pipon teon ohessa, neulottu rivi silloin tällöin, tehty pipo yhdeltä istumalta, ostettu jämälankaa uusina kerinä kaupasta ja kiirehditty viimeisiin päivänvalonrippeisiin kuvaamaan. Ihania tarinoita tulvi sähköpostiini usealta lukijalta kera kuvien. Uskomattoman moni oli innostunut tekemään talven pakkasiin oman MUITA IHANIA -piponsa ja se on aivan mahtavaa! Kiitos jokaiselle! Ja tehkää, inspiroitukaa ja tehkää vielä vähäsen lisää! Kuvagalleria tuossa sivupalkissa, TIKS!

Ja jämälankakoosteen arvonta on tulossa myöhemmin, onnettaret ovat just nyt vähän kiireisiä! :)

(tässä olis joku tosi kiva kuva mun neulomasta uudesta piposta, mutta en mää oo pipoa tehny, ku innostuin villatakista)

 

Mahtavaa maaliskuuta kaverit kivat!

 

Hei ja jos haluatte, niin lisäilen kuvia galleriaan jälkikäteenkin, eli niitä voi edelleen lähettää!

ps. Hassua tässä koko jutussa on myös se, että tää ei ollu eka kerta kun sain tahattomasti monen ihmisen innostumaan tietystä piposta. Onko joukossa ketään, joka teki oman Tiina-piponsa jo vuonna 2005? ;)

18 Comments

 1. Reply
  Anu

  Minäkin tein, piti tehdä muutama, että sai omaan päähän sopivan.

  Oi, olisipa nyt aikaa neuloa tuollainen jämälankapipo, jospa yrittäisi jostain nipistää ajan siihen.

  1. Reply
   Tiina Post author

   Heh, hauskaa! Mää en kyllä ite tehny sillä ohjeella ollenkaan uutta sitten, ja se oli mun pipon nähen myös vähän erilainen. :)

   Ota rivi silloin tällöin, niin kyllä silläkin tavalla pipo valmistuu pikkuhiljaa. :)

 2. Reply
  Anu

  Voi vitsit! Ihana, että voi lähettää kuvia myöhemminkin. Mulla kun on vasta kuus raitaa kasassa…. Mulla taitaa olla liikaa jämälankoja, kun en osaa päättää mitä väriä seuraavaksi laittaisin, että tulee hyvä :D
  Hei ja mua kyllä kiinnostaa minkälainen on vuoden 2005 pipo!

  1. Reply
   Tiina Post author

   Joo kuule ei oo hoppua kuvien kanssa. Galleria voi laajentua näin jäljessäkin :) Onnea raidoitukseen!

   Jos oman vanhan piponi löydän, niin ehkä sen esittelen. :)

 3. Reply
  Maiju

  Tätä jämälankapipoa en ehtinyt vielä tekemään, vaikka ihastellut olenkin. Aika inspiroiva kuvagalleria, pitää varmaan lähteä katselemaan niitä jämälankanöttösiä… Vuoden 2005 Tiina-pipo sen sijaan oli aikamoisessa ihastelussa ja ihan oman versionkin siitä väsäsin, tosin ei siitä tullut ihan kuten alkuperäinen… jotain puolipatenttia siinä oli ja siirtyviä silmukoita.. ;) Olikohan se alkuperäinen pipo vihreä? En edes muista.

  1. Reply
   Tiina Post author

   Mun alkuperäinen oli juu vihreä ainakin. Jos sen löydän niin tosiaan voisin vaikka kuvata. Se oli mieluisa pipo. :)

   Ja nöttösten kimppuun vaan!

 4. Reply
  Henni

  Herkullinen pipogalleria! Nyt vain lirisee ja lorisee siihen malliin, että en tiedä minkä kesämyssyn sitä sitten tekisi. Olisi tietty niitä silkkilankajämiäkin pari pientä kerää. Hyvälle luottokesämyssylle olisikin tarvetta.

 5. Reply
  Saija

  Mä just sain sellaisen ahaa elämyksen viikolla, että mahdatko olla sama Tiina:) Minulla on muuten edelleen käytössä se toinenkin pipo vuodelta 2005;) Aika hauska yhteensattuma, että eksyin blogiisi ja innoistuin jämälankapipostakin! Mulla itsellä välillä tuppaa olla vaikeaa tuon ideoinnin kanssa…

  1. Reply
   Tiina Post author

   Ooh, mahtavaa, että pipo on pysynyt niin kauan käytössä! :) Vaikka sehän ei loppujen lopuksi ollut aivan samanlainen kuin omani, mutta imitaatio-nimellähän se taisi ollakin :)

 6. Reply
  iita

  Mulla on edelleen käytössä vihreä Tiina-pipo :) Kun sen ensimmäistä kertaa näin päässäsi halusin ehdottomasti samanlaisen. Edellistä blogiasi luin ihan alusta asti ja kovasti ihailen aikaansaannoksiasi. Nyt vasta kommentoin ekaa kertaa kun tuo vanha pipo on niin rakas :D pitää varmaan uudistaa pipovalikoimaa ja tehdä myös Muita ihania-pipo.

 7. Reply
  Nuppu

  Kyllä oli ihania pipoja. Mä en ehtinyt saamaan omaani valmiiksi, tein sitä itse asiassa vaan viisi senttiä, unohdin ja rupesin tekemään jotain muuta. Aika perus… Nyt noista kuvista tuli taas ihan hirvee inspiraatio – ei niinkään tehdä sitä ekaa pipoa valmiiksi, vaan ruveta tekemään uusia!

  1. Reply
   Tiina Post author

   Niin käy kyllä joskus, että työt jää jumittaan. Eikä auta jos näkee jotain vielä ihanempaa, että joutuu alottaan iteki jotain uutta. Silppusin pari talvea sitten kaikki keskeneräisyydet pehmojen sisuksiksi. Purkaminen ei oli skäyny kuuloonkaan :D

Leave Your Comment