Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

12 Comments

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos, oon kyllä samaa mieltä, että taitava piirtäjä on. Ja parasta on se, ettei ole aihetta, josta ei alkaisi piirtää. Sormet ristissä toivon, että asenne pysyy samana vuodesta toiseen :)

 1. Reply
  PikkuViuhti

  Mie just eilen mietin, että laitan sulle postia. Sain nimittäin eilen idean, että te voisitte tehdä itse ompelukuvia, kun teidän neiti ja sinä olette niin hurjan hyviä piirtäjiä. Tulin nyt varta vasten koneelle laittamaan sinulle viestiä, niin täällähän tämä itse tehty "ompelukuva" oli postattuna, HIEMAN hienompana versiona!!! Mie olin ajatellut jotain tuherrusta muropaketin pahville ja siihen ompelua. :) Aurinkoista sunnuntaita teille!

  1. Reply
   Tiina Post author

   heh, hauskaa, että oltiin ajatuksissasi! :) Me ollaan joskus pari vuotta sitten tehty Neitokaisen piirustuksia pahville ommeltuina.. Itseasiassa joulukortteihin tehtiin semmosia sillon kans. Sittemmin ollaan siirrytty kangasjuttuihin.

   Kiitos, sunnuntai oli ihan hyvä! Toivottavasti sielläkin!

 2. Reply
  Jenny

  Höh, miks mä en hokannu ikkunan kautta kokeilla!? Suttuversiot tein ikkunan kautta, ja sitten piirsin miljoona kierrosta lyijykynällä päälle, käänsin nurinpäin ja jäljensin peilikuvana, jollon allaoleva lyijy siirty kankaalle. Hirveen yksinkertasesti siis. :) (Plagiaatiopeitto löytyy blogista.)

  Olin niin onnellinen ku oma 4v onnistu tekeen edes tunnistettavan hahmon, että ne piti heti ikuistaa kankaalle. En todellakaan vois kuvitella häntä piirtämässä noin hellusia ötököitä. :) Onneksi harjoittelu tekee mestarin!

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kyllä, harjoittelemalla onnistuu joka kerta paremmin. :) Ja siis eihän tuo ikkunahommakaan aina onnistu, jos on vaikka tumma kangas… että sovellettavissa tämäkin onneksi on. :)

Leave Your Comment