Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KESKIKOKOISTEN TAVAROIDEN HYLLY

 

 

Eilisissä kuvissa vilahti valkoinen hyllykkö, jonka järkkäilyyn samaiset kuvat saivat aikaan innostuksen. Maatuskat riviin ja Pezit alahyllylle odottelemaan pikkuista niitä sieltä kurkottelemaan. En ole muistaakseni koskaan hyllyä sen kummemmin esitellyt, niin nyt oli aika, varsinkin kun on tavarat järjestyksessä.

Hylly on vanha, olen saanut sen yläasteiässä. Muistan, että äitini kanssa ostimme sen lähihuonekalukaupastamme. Elettiin aikoja, jolloin lähiön keskuksessa oli kaksi (!!) huonekalukauppaa. Kannoimme yhdessä hyllyn kotiin ja siitä asti se on ollut jonkun perheemme jäsenen seinällä. Pari vuotta sitten hylly päätyi takaisin minulle. Meinasin ensin maalata sen, kunnes keksin, että tapiseeraamalla saan aikaan myös vallan kivan muutoksen. Papereina en kuitenkaan käyttänyt tapettia, vaan ihan perus skräppäyspapereita, jotka olen kiinnittänyt kaksipuoleisella teipillä. Tosi helppoa ja aika iso muutos vanhaan! Tykkään hyllystä ja se sopii Neitokaisen hailakan sävyiseen värikkääseen huoneeseen.

 

Arkistojen kätköistä löytyi myös kuva hyllystä maaliskuulta vuodelta 1996. On koriste-esinettä, cd-levyä (bonus-cd, kuka muistaa?!), kuivattua kukkaa, kipsityötä, tyhjää tölkkiä, tuoksusaippuaa ja munalikööriä! Mahtavaa!

14 Comments

 1. Reply
  Peppi

  Tykkään kympillä tuosta hyllyköstä. Muutos entiseen on huima ja aikas helposti (tai kuulostaa niin helpolle)
  Meillekin lensi yks Lenni Lokinpoikanen :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos. :) Lenni on kyllä aika ihana. Ja joo, olihan se aika helppo muutos, mutta saa aika tarkasti mitata papereiden koon, varsinkin kun tuossa nuo pystyvälit oli kiinteät. Mutta kivaakin se sommittelu oli.

 2. Reply
  Lyde

  Tuo on niin hieno :-) Jo niistä edellisistä kuvista piti miehellekin näyttää että katoppas minkälainen. Meillä kun on noita rakennusaikaisia tapettinäytteitäkin tuolla melkoinen pino niin niistä saisi samalla idealla vaikka mitä. Ei puutu kuin tuollainen hylly…

  1. Reply
   Tiina Post author

   :) Skräppipaperit on usein niin kauniita, että on sääli tehdä "pelkkä" sivu ja tallettaa se kansioon, vaan joskus voi juurikin tehdä jotain näkyvämpää.

 3. Reply
  Bermudan Jenni

  Voi kurja, jostain syystä blogisi ei näy blogilistallani :( Tästä syystä pitää aina arvuutella että onkohan täällä päivitetty. Toisaalta, kun tulen sitten katsomaan, fiilis on sama, kuin unohtuneen suklaakalenterin äärellä. Saan avata useamman herkun kerralla :)

Leave Your Comment