Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PÄIVÄN ASU

Pöllötrikoosta ja raitakankaasta Hymykyoppapoikanen sai sunnuntain kunniaksi uuden asun. Hyvät perusvaatteet ja tällä kertaa vähän jopa kasvunvaraa. Ajatella, en ommellut ainuttakaan aplikaatiota eikä oo mitään salataskujakaan. Yksiväriseen tuskin silti pystyisin.

Leppoisaa laskiaissunnuntaita! 

 

 

14 Comments

 1. Reply
  Kati

  Toi kangas on niin ihanaa, että ei se välttämättä lisiä tarvitse. :)

  Meillä on muuten se sinun tekemäsi pöllö ollut aika suosittu kaveri. Saa haleja ja silityksiä ja on ollut sisäpäikkärien itseoikeutettu unikaveri. :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Totta sekin, että kangas itsessään on jo ihan riittävän hieno. :)

   Ja hienoa, on aina ihanaa kuulla, että pöllö on kiva kainalokaveri. <3

 2. Reply
  Nipsu

  Oi kun on herralla hyvän näköiset vetimet :) Ja ihana tuo kitara, joka pilkottaa soffalla! Onko toi muuten tavallinen sohva, josta on tyynyjä pois vai miten se on niin matala? Näyttäisi kivalta idealta lastenhuoneen peuhusohvaksi!

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiits! :) Hyllykkö on itse tuunattu, mutta en oo tainnut koskaan blogissa esitellä, ehkä teen sen joku päivä. Se on kyllä herkullinen.

 3. Reply
  Jenny

  Meinasin tulla kehumaan juurikin tuota hyllykköä ja pöllökankaan ihanuutta. Kuinka omaperäinen ajatus. :)

  Tässä blogissa tulee aina aurinkoiselle mielelle. Aiemmin jo kirjoittelinkin, että oon sulta saanut monenmonta hienoa ideaa. Kaikki plagioinnit tulee sitten paljastettua mun uunituoreessa blogissa.. :)

 4. Reply
  Hatatuu

  Miten ihmeessä olen missannut tällaisen blogin? Tiesin niin tästä ensimmäisestä, lukemastani postauksesta, että tykkään! Kivat ovat nämä vaatteet, mutta miellytti kovasti kuvaustapakin. Vähän pidemmälle ehdein selaamaan, tosi tyylisiäni juttuja olet tehnyt. Seuraavaksi klikkaan lukijaksi ja sitten jatkan ihastelua.

 5. Reply
  suskunen

  Täältähän löytyikin aivan ihana blogi :) Selailin aamutuimaan koko blogin pikaiseen läpi. Ihania pöllöjä, sisustusjuttuja ja "muita ihania". Lukijaksi jää tämä ^__^

Leave Your Comment