Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TAAPEROHUIVI

Kirjoitin ensin otsikoksi, että huivi vauvalle, mutta en mää kyllä enää niin voi tehdä. Vaikka vauvallani on vielä parisen kuukautta aikaa vuotisjuhliinsa, on kai todettava jo, että taapero tuo on. Hän kävelee, kiipeää sujuvasti siskonsa sänkyyn ja osaa tulla jalat ja pylly edellä sieltä pois ihan itse, laulaa Muumien tunnaria mukana maamaamaapaa ja tietty tietää missä lamppu on. Ne on enemmän taaperon taitoja, kuin aivan vauvan. Ihan mahtavaa, mutta hitusen haikeaa.

Tänään kaulaan kääritään uusi huivi ja lähdetään lasten diskoon juhlimaan muutamaa vuotta vanhempaa synttärisankaria! Kivaa!

(sopivasti just ku mittari näyttää -3°c)

 

13 Comments

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kannattaa tarttua heti johonkin ideaan, joka pulpahtaa. Tai niin mää ainakin aina teen. Päivät ovat arvoituksellisia, kun ei aamulla tiiä mitä sitä iltaan mennessä on jo keksinyt. Tänä aamuna en olis uskonu, että illalla puikoilla on pipo ja aikas herkullisen värinen!

 1. Reply
  vilppumaan erika

  Hieno huivi! Sun täytyy tykätä tupsujen teosta, kun tässäkin on. Mä en niin välitä tehä, mutta ku ne näyttää niin kivoilta. Pitäsköhän sijottaa semmoseen tupsukoneeseen? Teetkö muuten pahvidonitsilla vai käden ympäri lankaa kiertämällä, kysyy robotti.

  1. Reply
   Tiina Post author

   No täytyy kyllä myöntää, että tykkään tupsuista, mutta en niiden tekemisestä. Teen ihan perinteisesti pahvikiekon avulla, en mää osaa mitään muuta! Miten kiepsutetaan?! Ja se kone on niin kallis :) nimim. en ole uusia kangassaksiakaan raskinut vuosiin ostaa uusia vaikka tarve on erittäin tiukka, puhumattakaan että tilkkuleikkuri olis kätevä

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos! Joo, viimeiset kuukaudet on ollu kyllä hulinaa. Aikas aikaisessa vaiheessa on kaiken oppinut, ainakin verrattuna siskoonsa, mutta pakkohan se on ollut, kun on pitänyt seurata sitä siskoa! :D

Leave Your Comment