Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TOISET IHANAT

 

Kun oli viikkokausia kuleskellut samoissa villasukissa, oli aika tehdä niille kaverit. Kuvio oli sen verran kaunis, että samoilla mentiin. Enkä näitäkään sukkia tehdessä unohtanut todeta monta kertaa matkan varrella, että voi vitsit näistä tullee ihanat! Ja niin niistä tuli. Mulla on ollu kyllä elämäni kauneimmat sukat tänä talvena, onneksi on ollu pakkasta! ♥

34 Comments

 1. Reply
  Anonyymi

  Nämäkin on tosi ihanat! Ja yhtä ihanat oli ne ensimäisetkin! Haaveilin itse kokeilevani samalla kuviolla (kuvio on tosi tosi nätti), mutta koska en ole ikinä yhtään sukkaa kutonut, en ole noin haastavaa vielä uskaltanut aloittaakaan.

  Kaisu

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kyllä kommenttien pitäisi näkyä, mutta ne tulevat esiin vasta valvomon kautta. ;) Langat ovat Isoveljeä ja Maijaa kaksinkertaisena. Ja joitain jämiä, joita en muista mitä merkkejä..

 2. Reply
  Nna

  oioi, ihanat tosiaan! olen juuri tekemässä 7-kuiselle neulehametta tällä sinulta kopioimallani mallilla (anteeksi, mutta oli ihan pakko matkia hameeseen tämä kuvio, vaikka mietin vähän salmiakkiruutujakin)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Ohje on vallan vain omasta päästäni. En muista nähneeni tällaista kuviota missään aikoihin, se tuli vaan yhtäkkiä paperille kun piirtelin ruutupaperille tyttöni kanssa eräänä iltana (oikeasti testailin vaan että toimiiko tussit). Mutta helpostihan tuo on sovellettavissa mihin työhön tahansa :)

 3. Reply
  Tiina Post author

  Hei kiitos kaikki ihanat (vähän yliviljelyä ko. sanalle, mutta minkäs voi että on niin ihania lukijoita ;)) kehuistanne! Yhdyn sanoihinne! :) Ohje on siis omasta päästä, enkä taida sitä kuvia kummemmin kirjata ylös, mukavaa vaan jos innostan muitakin puikkojen varsille :)

 4. Reply
  Dorothea

  Hi!
  Love everything you do, but I don't understand a word you write :( I would love to be able to read your blog, (not only drool over all the pretty pictures) have you ever thought of installing one of those "translator buttons"? :)

Leave Your Comment