Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PIPOA PIPON PERRÄÄN

Olen ollut huomaavinani, että jämispipo on saanut suosiota ja taitanee koristaa useammankin naisen, lapsen tai miehen päätä ehkä parhaillaankin tässä pakkassäässä. Tai ainakin puikoilla. Se on ihanaa! Varsinkin, jos olen voinut antaa tekemiseenne intoa ja iloa ja ohjekin on ollut luettava. Nytpäs siis haastankin teidät armaat lukijani, jotka olette pipon ohjeellani tehneet (tai tekemässä), lähettämään kuvan pipostanne ja kootaan niistä kuvista oikein Muita ihania -pipojen kuvagalleria! Kuva saa olla piposta päässä tai ihan vaikka aseteltuna jonnekin. Päät on silti ehkä mielenkiintoisempia. ;)

Kokoan galleriaa sitä mukaa, kun (ja jos) kuvia alkaa sadella, mutta viimeistään sitten kun asetettu määräaika kuvien lähettämiseen loppuu. Olkoon eräpäivä 29.2., silloin alkaa olla ilmassa kevättunnelmiakin, eli sitä ennen varmaan aika moni pipo on valmistunut vaikka välissä olis laiskotuttanutkin. Osoite kuvien lähettämiseen: muitaihania ♥ gmail.com.

Kuvagallerian kokoaminen voisi olla ihan semmonen muutenvaanhauskajainspiroivajuttu, mutta arvon vielä kaikkien kuvien lähettäneiden kesken Tiinan jämälankakoosteen uutta pipoa varten. Sopisi tähän aika hyvin! ;)

Neulomisiloa ja ihania pakkaspäiviä kaikille neulojille (ja muillekin)!

 

25 Comments

 1. Reply
  sokerikorppu

  Hyvä kannustin! Olinkin ottanut ohjeen jo talteen kun pipo näytti syötävän hyvältä, varsinkin valitsemillasi väreillä! Ohjeesi ainakin vaikutti selkeältä näin aloittelijallekin, ikinä en ole vielä pipoa neulonut, saa nähdä joudunko kyselemään vielä :)

 2. Reply
  Lilli

  Ihania pipoja ja ihana blogi sinulla! Selailin blogiasi ja tämän löytäminen kyllä ihan pelasti viikkoni, kiitos siitä! =) Olisi kiva nähdä vanhempia juttujasikin, löytyykö vanha blogisi jostain?

  Pipon voisin tehdä, mutta täytyy katsoa miten kerkeän ennen tuota deadlinea!

 3. Reply
  IlonaN

  Itselläni on myös ylhäällä tuo MUITA IHANIA-pipon ohje (nimenomaan tällä nimellä), harmi vaan, ettei ole kivoja jämiä jemmassa, ehkä käyn ostelemassa ihan uudet langat tähän ihanuuteen. Tuo heijastin on kyllä mahdottoman söpö. Taidan osallistua haasteeseen jos millään ehdin siihen mennessä kutaisemaan:D

  1. Reply
   Tiina Post author

   Niinhän siinä saattaa käydä, että lankaostoksille joutuu, mutta jos ostaa suoraan "jämälankoja", niin ehkei niitä lasketa lankaostoksiksi ollenkaan ;) Ja tartuhan haasteeseen vaan!

 4. Reply
  Jonna

  Ihania pipoja! Tekis mieli tehdä itsekkin ja ehkä teenkin jossain vaiheessa mutta tuntuu vaan olevan sata asiaa muitakin mitä pitäs tehdä ;) ihana blogi sulla,jäin lukijaksi!

 5. Reply
  sementtipeura

  Tämä on ihana ja helppo pipo! Aloin tekemään, olen käyttänyt jämälankoja ja jämäaikaa, alkaa näyttää ihan kivalta… lähetän kyllä kuvan!
  Blogisi on pirteä ja maukas, kurkkaan joka päivä.. ihan varmuuden vuoksi.

 6. Reply
  Milla

  Höh ja harmi, huomasin tämän vasta nyt. Olisin ollut mielelläni messissä. No mut toisella kertaa sitten. Hienoja hienoja sun tekemät pipot – sä taidat neuloa ne, eikös? Mä taas virkkaan – oon niin käsi kahdella puikolla. :)

Leave Your Comment