Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VIRKKUUKOUKUSSA

 

 

Sama paikka, samat langanjämät (okei, paljastettakoon, että jämille käy joka työssä niin, että niitä pitää hankkia lisää ja aika harvoin kerä loppuu aivan täysin samaan aikaan kuin milloin työ on valmis ;)) ja sama supersulkkunen mallipoikanen. Eri juttu on se, että minä, joka aina sanon, että en virkkaa enkä huovuta, koska en osaa, olen virkannut. Paljon olenkin, 28 ruutua on jo valmiina. Niistä muotoutuu myöhemmin (toivottavasti) ihana viltti. Ja koska en vieläkään oikein pysty myöntämään, että virkkaan aivan itse ja käsialakin on ihan ookoon näköistä, niin pyysin äitini tekemään kanssani tuota isoa määrää neliöitä. On aika hauska jutella äidin kanssa päivittäin puhelimessa isoäidinneliöistä ja laskeskella yhdessä paljonko vielä tarvii ja riittääkö lanka. Toivottavasti äidin täydelliset ruudut passaavat hyvin yhteen omieni kanssa.

Ihanaa pakkaspaukkuista päivää kaikille!

 

10 Comments

  1. Reply
   Tiina Post author

   Lankana on Isoveljeä ja Maijaa (Gjestal) kaksinkertaisena. Väreihin ihastuinkin alunalkaen ja koska jämillä aloitin tän, niin niillä mennään vaikkei ehkä parhaat langat peittoon olekaan. Paitsi näillä keleillä! :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Koukkuna vitonen ja lankana Isoveli ja kaksinkertainen Maija. Ei ehkä parhaat mahdolliset, mutta mulle tässä tilanteessa sopivimmat. Syö melko paljon lankaan tuo peitto, että ehkä ainakin ohuempaa lankaa suosittelisin.. vaikka paksummalla saa aikaan ehkä isompaa ja nopeampaa ;)

 1. Reply
  Peppi

  Siellähän jo kovasti mallataan, että mitkä palat kannattais laittaa vierekkäin :)
  Täällä käy monesti myös noin, että jämälankoja täytyykin ostaa lisää – melkoinen kierre..

Leave Your Comment