Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KÄSSÄKERHO RULES OK

Eilen kaksi autoa starttasi ja vei monenmonta naista viettämään ansaittua, ihanan rennonletkeetä ja leppoisaa Kässäkerhon Jälkipikkujoulua ihaniin, talvisiin maisemiin, lämpimään mökkiin.

 

Me söimme ja joimme erityisen hyvin, saunoimme ja kävimme möyrimässä lumihangessa, parannettiin maailmaa, naurettiin ja nautittiin hyvästä seurasta ja tietty vähän neulottiin ja virkattiin!

 

 

 

 

 

 

Oli ihan mahtavaa! Oon jo moneen kertaan ylistänyt tuota oikeastaan vähän yllättäen alkanutta harrastusta, Kässäkerhoa, mutta en kyllä tee sitä turhaan. On ollut mahtavaa tutustua moneen uuteen hyvään ihmiseen ja kokoontua aina silloin tällöin ihan vaan istuskelemaan, jutustelemaan ja tekemään samalla käsitöitä. Äitihenkilönä varsinkin sitä arvostaa kovasti sellaista kiireettömyyttä, eikä vähiten sitä, että on yhtäkkiä monta ystävää rikkaampi.
Kiitos ihanat naiset!

 

12 Comments

 1. Reply
  Peurankello

  Hip hei, tiedän tunteesi, kuulun Kerttuhin ja "Marttoihin":) Kaksi hulvattoman hauskaa naissakkia koukkuineen ja puikkoineen. Ihan parasta terapiaa. Upeissa maisemissa olette olleet!

  1. Reply
   Tiina Post author

   Marttakerhot on parhautta! Ihanaa, että semmosia on nykyään kokoajan enemmän ja enemmän. Ja kyllä, maisemat oli ihanat. Meidän autolastillinen naisia huokaili koko matkan ajan, että kuinka kaunista ulkona onkaan… :D

  1. Reply
   Tiina Post author

   Toivottavasti saatte porukan kasaan, on se niin kivaa! Meillä on reilu kymmenen aktiivista kerholaista, niin aina on joku paikalla kerhossa. Se on meille ainakin tosi hyvä määrä.

Leave Your Comment