Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LUKKOSAAREN ARVOITUS

Yhtenä iltana eräs pieni tyttönen keksi, että haluaa tehdä oman pelin. No, annoin maalausalustan, että no mites olis jos siihen tekis. Se passasi, hän piirsi ja minä vähän autoin ja eilen sain maalattua pelin aivan loppuun, viimeisiä yksityiskohtia oli jäänyt viikkokausiksi odottelemaan. Pelimerkit ja niiden merkitykset ovat Neitokaisen omaa keksintöä kaikki (vaikka ehkä on havaittavissa vähän afrikantähtimäisyyttä) ja luultavasti säännöt muuttuvat joka pelissä vähäsen, tietty sen nuorimman eduksi. ;) Hieno peli se silti on ja olis hauskaa teetättää pelialustaa useampikin kappale ja jaella vaikka lahjoiksi. Originaali päätyi meillä seinälle. Lukkosaaren arvoitus ratketkoon!

 

 

 

 

 

 

31 Comments

 1. Reply
  Henni

  Oi miten ihana peli. Meillä tyttö tykkäisi varmasti myös kehitellä oman pelin. Sääntöjä on ainakin taitava keksimään ;) Täytyypä katsoa, jos saataisiin mekin tehtyä oma pelimme. Teidän peli on kyllä tosi upea!

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitti! Maalausalusta on kyllä kaunis, mutta ehkei käytännöllisin, jos peli pääsee tosi kovalle käytölle… mutta sitä sitten surkutellaan silloin, ei nyt ! :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Voi, teitähän on vaikka kuinka paljon, jotka on pelejä tehneet. Ja nyt kun mietin, niin oon määki tainnu. Mutta tallessa ei ainakaan ole. Tämä säästetään! :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Totta, mikspä sitä aina menis säästöjen mukaan… Edellispelissä oli sääntö, että äidillä ei oo aloituksessa rahaa ollenkaan.. ;)

 2. Reply
  Anonyymi

  Vautsi vau-mikä peli!!Meilläkin ihastuttiin ideaan!!Tytöt jo hahmottelee karttoja…taidetaan saada seinälle koko maailma!T:Susanna ja 3rinsessaa

 3. Reply
  HannaKonna

  Lukkosaaren arvoitus! Heh, sopis meidän 6v. pojalle joka on hullaantunut vanhoihin lukkoihin ja avaimiin! :D

  Tää innosti. Oma peli on ollut joskus mielessä tehdä ja mikä sen kivempaa kuin tehdä se lapsen kanssa!

Leave Your Comment